Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-26%
Kampanj
289 GAAM Candy Series P.W.R 360 g GAAM Candy Series P.W.R 360 g
Fler varianter
-30%
Kampanj
23 2 x GAAM Candy Series P.W.R 360 g 2 x GAAM Candy Series P.W.R 360 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
62 GAAM PUMP 300 g GAAM PUMP 300 g
Fler varianter
239 kr 299 kr
6 SSN Awaken 400 g SSN Awaken 400 g
Fler varianter
-34%
Kampanj
5 3 x GAAM Candy Series P.W.R 360 g 3 x GAAM Candy Series P.W.R 360 g
Fler varianter
-22%
Kampanj
9 GAAM PUMP 120 caps GAAM PUMP 120 caps
Fler varianter
139 kr 179 kr
Artikel 28 av 188

Vad innehåller en prestationshöjare?

Prestationshöjare är ett sammansatt kosttillskott med syftet att kunna förbättra din prestation på gymmet. Beroende på vilken effekt du vill ha så kan ingredienserna i en prestationshöjare variera sig från produkt till produkt. Men några nyckelingredienser att hålla utkik efter kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin. Man brukar säga att prestationshöjande kosttillskott har tre grundegenskaper - framkalla fokus, främja pump och förbättra din uthållighet och kondition.

Rätt prestationshöjare?

För att en prestationshöjare ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en prestationshöjare som är framtagen för att framkalla fokus. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en prestationshöjare som är framtagen för att främja pump. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en prestationshöjare som är framtagen att förbättra din uthållighet.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta prestationshöjare är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en prestationshöjare som fyller dina kriterier.

Läs mer här:

Välj rätt PWO!