Veganprotein - Bra protein för veganer - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Protein för veganer

Veganprotein är precis vad det låter som. Det är ett kosttillskott som proteinpulver som framställt för att kunna ätas av de som är veganer. Många gånger är det inte helt okomplicerat att hitta rikliga källor på protein för veganer, och gör man det så kan det ofta blir både tidskrävande och kostsamt. En enkel och smidig lösning att få i sig allt det protein som du som vegan behöver är att äta det som kosttillskott – veganprotein helt enkelt! Hitta din enkla lösning för protein i din kost genom oss på Proteinbolaget!
Läs mer
Veganprotein framställs på flera olika sätt, där den oftast görs genom att behandla ärtor, eller en kombination av ärtor och råris. Det protein som man får fram ur ärtor är ett lättsmält protein och dess sammansättning kan jämföras med andra bra proteinkällor som vassle, ägg och mjölk. Med andra ord behöver du som vegan inte oroa dig för att inte få i dig tillräckligt med bra protein – med våra produkter med veganprotein kommer du att få precis allt det som du behöver för att må bra och känna dig stark.

En god mix av allt
När du väljer att äta veganprotein så kan du samtidigt räkna in en del extra fördelar, förutom den goda dosen protein som du får genom kosttillskottet. Det veganprotein som vi säljer innehåller även viktiga aminosyror som din kropp har ett stort behov av. Som om inte det var nog så innehåller också veganprotein BCAA, en viktig komponent för en välmående kropp. Dosen BCAA är dessutom högre i veganprotein än i exempelvis vad det bästa äggproteinet innehåller. Med andra ord har du alla möjligheter att ordna en sund och bra kost som vegan genom att använda något veganprotein från oss på Proteinbolaget!