Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 3 av 3

Vad är tranbär bra för?

Nyttigheterna i tranbär är många. De är fullproppade med C-vitamin och antioxidanter för att motverka infektioner och läka kroppen inifrån. Tranbär finns som kosttillskott men det skadar inte heller att köpa hem färska eller torkade tranbär att äta som de är.

Fördelar med tranbär

  • De reducerar uppkomsten av infektioner och inflammationer, främst UVI (urinvägsinfektioner).
  • Innehåller järn, folsyra, zink och C-vitamin i höga doser vilket motverkar dåliga bakterier.
  • Hjälper dig att hålla vikten, synen och huden i gott skick.

Du kan hitta tranbär kosttillskott i vårt sortiment. Köp dem i kapselform så vet du att du får exakt den dosering som behövs. Kosttillskotten hjälper både dig som tränar och vill hålla dig frisk, och dig som behöver ge immunförsvaret en extra boost.

Det röda superbäret

Den underbart röda färgen i tranbären kommer från antocyaniner, vilket existerar i andra röda bär. Halten i tranbär är dock mycket hög och just därför har bären blivit kända för att ta död på elaka bakterier som infekterar och stör. Tranbären ingår i blåbärssläktet och de kommer i flera varianter. Vi har samlat de bästa tranbären och låtit de bästa leverantörerna skapa nyttiga tranbär kosttillskott till pressade priser. Passa på att köpa det röda superbäret och känn dig genast friskare. Utforska vårt urval av tranbär eller läs vår tranbär-guide. Hitta de tranbär som passar just dig och dina behov!