Tranbär – Tranbär är nyttigt som kosttillskott | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Tranbär

Tranbär är ett nyttigt kosttillskott som tack vare sin höga vitaminhalt och antioxidanter, gör ordentlig nytta i kroppen. Den söta och goda smaken kommer på köpet, vilket man naturligtvis inte säger nej till. Hitta de bästa tranbär kosttillskotten här på Proteinbolaget. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
25
Septemberkampanj
GAAM Health Series Cranberry, 90 caps
Fler varianter
35
Septemberkampanj
GAAM Health Series Cranberry, 270 caps
Fler varianter
30
Septemberkampanj
GAAM Health Series Cranberry, 180 caps
Fler varianter
Artikel 3 av 3

Senast besökta produkter

Vad är tranbär bra för?

Nyttigheterna i tranbär är många. De är fullproppade med C-vitamin och antioxidanter för att motverka infektioner och läka kroppen inifrån. Tranbär finns som kosttillskott men det skadar inte heller att köpa hem färska eller torkade tranbär att äta som de är.

Fördelar med tranbär
  • De reducerar uppkomsten av infektioner och inflammationer, främst UVI (urinvägsinfektioner).
  • Innehåller järn, folsyra, zink och C-vitamin i höga doser vilket motverkar dåliga bakterier.
  • Hjälper dig att hålla vikten, synen och huden i gott skick.

Du kan hitta tranbär kosttillskott i vårt sortiment. Köp dem i kapselform så vet du att du får exakt den dosering som behövs. Kosttillskotten hjälper både dig som tränar och vill hålla dig frisk, och dig som behöver ge immunförsvaret en extra boost.

Det röda superbäret

Den underbart röda färgen i tranbären kommer från antocyaniner, vilket existerar i andra röda bär. Halten i tranbär är dock mycket hög och just därför har bären blivit kända för att ta död på elaka bakterier som infekterar och stör. Tranbären ingår i blåbärssläktet och de kommer i flera varianter. Vi har samlat de bästa tranbären och låtit de bästa leverantörerna skapa nyttiga tranbär kosttillskott till pressade priser. Passa på att köpa det röda superbäret och känn dig genast friskare!