Samarbeta med Proteinbolaget


Proteinbolaget gör många olika former av samarbeten med både privatpersoner och företag. Här hittar du information om hur du t.ex. blir återförsäljare, affiliate eller influencer.

Influencers och ambassadörer

Proteinbolaget förser dig som är influencer med produkter i utbyte mot exponering på sociala medier. För att vi ska kunna nå ut till en relevant målgrupp är det viktigt att ditt konto är fokuserat på träning och hälsa.

Vi vill att personer vi samarbetar med delar våra värderingar, sprider träningsglädje och uppmuntrar en någorlunda aktiv livsstil. Vi kräver även att du har fyllt 18 år och har minst 2000 följare.


Vi söker ständigt efter nya personer att samarbeta med. Är du intresserad av att göra ett samarbete med oss och uppfyller kraven? Maila då ditt instagram-namn och eventuella andra sociala kanaler till vår Influencer Marketing Coordinator, Mikaela, som är kontaktperson för samarbeten: mikaela.major@proteinbolaget.se

Återförsäljare
Vill du bli återförsäljare av ett av marknadens mest populära varumärken inom kosttillskott? Då har du hittat rätt!

Som återförsäljare av Proteinbolagets eget varumärke GAAM Nutrition får du förstås bättre priser på dessa produkter, du får dessutom tillgång till hela vårt sortiment och kan ta del av de kampanjer vi erbjuder.

Vi uppdaterar ständigt vår hemsida med nya produkter och kampanjer vilket gör det superenkelt för dig att hålla dig uppdaterad på vad som är aktuellt. Låter det spännande? Fyll i vårt återförsäljar-formulär så hör vi av oss.

Affiliate

Proteinbolaget.se är en av de ledande e-handelssajter i Sverige för kosttillskott och träningstillbehör. Intresset för träning och hälsa har blivit större än någonsin i Sverige de senaste åren, inte minst på sociala plattformar. Sociala plattformar som hemsidor har ofta en anpassad och relevant målgrupp, en målgrupp som vi gärna vill nå.

Vill du vara en affiliate för Proteinbolaget är det viktigt för oss att du har en hemsida som riktar in sig på träning och hälsa. Våra produkter ska kunna visas upp i ett relevant sammanhang för en anpassad målgrupp. Proteinbolaget har stort fokus på träning och hälsa vilket gör det enklare för dig att skapa ett intresse för våra produkter hos dina besökare.

Kort och gott är Affiliatemarknadsföring en helt resultatbaserad form av marknadsföring. Driver du en hemsida får du möjlighet att visa upp produkter åt oss på Proteinbolaget. Om dina följare sedan köper produkterna som du länkar till vår hemsida får du en viss procent av försäljningen. Enkelt va?

Som affiliate till Proteinbolaget får du provision på alla ordrar som du förmedlar via spårningslänkar. Driver du en större hemsida finns det möjlighet till högre provision mot ökad synlighet. Vi samarbetar med Adrecord vilket är ett tryggt affiliatenätverk så du kan känna dig säker i ditt samarbete.
Ansök till vårt affiliateprogram via Adrecord här.

Varför Proteinbolaget?
  • Välkända och populära varumärken som är lätta att sälja.
  • Lockande kampanjer med proffsigt annonsmaterial.
  • Statistikrapportering där du enkelt kan följa din provision.
  • Proteinbolaget är välkända för service och kvalité.

Hur kommer jag igång?
  • Ansök till vårt affiliatenätverk genom att klicka på länken ovan.
  • Placera en spårningsbara affiliatelänkar eller banner på din hemsida. De affiliatenätverk du väljer har bra support för att hjälpa dig med detta.
  • Sätt igång att marknadsföra aktivt. Mer jobb - mer pengar!

Ladda ner Proteinbolagets logo