Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-20%
Cyber Days
56 GAAM Collagen 350 g GAAM Collagen 350 g
Fler varianter
199 kr 249 kr
-25%
Cyber Days
2 BioSalma Pure Collagen 500 g BioSalma Pure Collagen 500 g
Fler varianter
-25%
Cyber Days
3 Womens Best True Beauty 300 g Womens Best True Beauty 300 g
Fler varianter
-24%
Cyber Days
5 2 x GAAM Collagen 350 g 2 x GAAM Collagen 350 g
Fler varianter
-5%
Cyber Days
0 BioSalma Pure Collagen 250 g BioSalma Pure Collagen 250 g
Fler varianter
-24%
Cyber Days
2 3 x GAAM Collagen 350 g 3 x GAAM Collagen 350 g
Fler varianter
Artikel 28 av 40

Kollagen vårdar ditt inre och yttre

Kollagen, ett viktigt protein i vår kropp, är avgörande för att upprätthålla vår hälsa och välbefinnande. Det utgör en betydande del av vår hud, ben, leder och bindväv. Utöver sin grundläggande roll som en strukturell komponent, har kollagen visat sig erbjuda flera hälsofördelar.

  • Hudens hälsa: Kollagen är en nyckelaktör för att bevara hudens ungdomliga utseende. Det hjälper till att bibehålla hudens elasticitet, fuktighet och fasthet. Många väljer att använda kollagentillskott för att minska rynkor och förbättra hudens kvalitet.
  • Ledhälsa: Människor som lider av ledvärk har rapporterat fördelar med kollagen. Genom att stärka ledbrosket och minska inflammation kan kollagen hjälpa till att förbättra rörligheten och minska smärta.
  • Benstyrka: Benhälsa är en annan aspekt där kollagen spelar en viktig roll. Det är en grundläggande komponent i benstrukturen och kan hjälpa till att öka benstyrkan samt minska risken för benskörhet.
  • Hår, hud och naglar: Kollagen kan även påverka hår, hud och naglar positivt. Det kan förbättra hårets kvalitet och främja nagelstyrka och tillväxt.

Läs mer om vad kollagen är och vad det är bra för. I denna guide går vi igenom allt du behöver veta om kollagen för att dra nytta av dess hälsofördelar.

Välj rätt kollagen 

Kollagen är ett kraftfullt kosttillskott som har blivit alltmer populärt för sina många hälsofördelar. Det är ett protein som naturligt finns i kroppen och utgör en viktig del av vår bindväv, inklusive hud, ben, senor och leder. Med åldern minskar dock kroppens naturliga produktion av kollagen, vilket kan leda till exempelvis hudens åldrande, ledstelhet och benproblem.

Genom att ta kollagen som kosttillskott kan du ge din kropp en hälsoboost på flera sätt. Kollagen är känt för att bidra till hudens elasticitet och fuktbalans, vilket hjälper till att minska rynkor och ger en ungdomligare hud. Det främjar även ledhälsa och lindrar ledstelhet. Dessutom hjälper kollagen till att stärka hår och naglar, vilket ger dem ett friskare utseende. Utforska vårt urval eller läs vår kollagen-guide. Hitta kollagen i den form och typ som passar dig och dina behov!


Så tar man kollagentillskott

Att ta kollagen som kosttillskott är enkelt och smidigt. Det finns olika former att välja mellan, som kollagenpulver, kapslar eller drycker, så att du kan hitta den produkt som passar dig bäst. Genom att inkludera kollagen i din dagliga rutin kan du ge din kropp den extra boosten den behöver för att bibehålla hudens ungdomliga utseende och stödja ledernas och benens välmående.

Kollagen i kombination med hyaluronsyra

En del kollagen tillskott innehåller också andra ämnen som är bra för en uppbyggnad av huden, bland annat hyaluronsyra. Hyaluronsyra är precis som kollagen ett kroppseget ämne som hjälper till att bibehålla en ung hy. Flera av våra produkter innehåller detta eftertraktade ämne som inom skönhetsindustrin till exempel ingår i fillers för att öka volymen och för att återfukta huden.