Logga in
Historik

Kollagen

Kollagen är ett vanligt ord inom skönhetsindustrin när man till exempel tillverkar ansiktskrämer eller gör behandlingar. Dock finns kollagen tillgängligt även i kosttillskott och funktionsdrycker, du kan köpa dem här på Proteinbolaget till bra priser och hög kvalitet. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 20 av 20

Senast besökta produkter

Vad är kollagen?

I vår hud har vi kollagen naturligt. Det är det ämne som gör att huden håller sig spänstig, återfuktad och elastisk. Kollagen består av aminosyror som tillsammans bildar kedjor som sedan bildar kollagenfibrerna – de elastiska “banden” som håller ihop huden.

Vad är kollagen bra för?
Kollagen är inte bara bra för huden och för att hålla den spänstig och fräsch. Det har även andra fördelar.

  • Det håller naglar och hår friskare och gör dem tjockare
  • Din hy får mer lyster
  • Det ser till att brosk och ligament fungerar som det ska
  • Det bygger upp muskler och bindväv
  • Det hjälper till att hålla tarmarna starka och elastiska
  • Det minskar uppkomsten av celluliter

Kollagen i kombination med hyaluronsyra

En del kollagen tillskott innehåller också andra ämnen som är bra för en uppbyggnad av huden, bland annat hyaluronsyra. Hyaluronsyra är precis som kollagen ett kroppseget ämne som hjälper till att bibehålla en ung hy. Flera av våra produkter innehåller detta eftertraktade ämne som inom skönhetsindustrin till exempel ingår i fillers för att öka volymen och för att återfukta huden.

Köp kollagen billigt på Proteinbolaget

För att stärka din kropp och din hy med mera kan du ta kollagen tillskott. Det finns ofta som kollagen pulver och blandas då i vatten eller i en favoritdryck. Köpa kollagen kan du enkelt och smidigt göra här på Proteinbolaget. Vi erbjuder fri frakt när du handlar över 499 kronor och du får alltid snabba leveranser.