Blandprotein - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Blandprotein

Våra muskler består av protein. Det givna valet för att kunna bygga sina muskler är då att tillföra mer protein till kroppen, samtidigt som musklerna tränas. Det är också olika typer av protein som bygger upp våra muskler, vilket är helt naturligt eftersom att protein får vi i oss genom vår kost. Våra muskler byggs med andra ord upp av den kombination protein vi får i oss, och det absolut enklaste sättet att få i sig en perfekt kombination är att äta blandprotein – ett kosttillskott du hittar här hos oss på Proteinbolaget!

Läs mer
PB-2020
Aldrig Vila Whey, 1 kg
PB-4935
BSN Syntha-6 Edge
PB-1179
Fairing Complete Protein III
PB-1201
Musclepharm Combat Powder, 1,814 kg
PB-2473
BioTechUSA Protein Fusion 85
PB-6589
17
Nutritech Whey Gourmet Delite, 1 kg
PB-1070
Scitec Nutrition Super 7, 1,3 kg
PB-2096
Nutritech Super Protein Complex, 1 kg
PB-1200
Musclepharm Combat Powder, 907 g
PB-8721
Stacker2 Daily Protein, 908 g
PB-93586
PES Select Protein, 55 serv
PB-94792
Stacker2 Daily Protein, 2 kg
PB-94793
Olimp Pro Whey Shake, 2,27 kg
När du äter blandprotein som kosttillskott ser du till att få i dig en bra mix av olika proteinkällor. I blandprotein ingår bland annat vassle, kasein, ägg och sojaprotein och tillsammans så skapar de en komplett och väl sammansatt proteinkälla för dig att utnyttja i din träning och muskelökning. De protein som blandprotein innehåller samverkar med varandra. Vassle är till exempel ett snabbverkande protein, och det kompletteras av exempelvis kasein som är en mer långsam variant som tar tid att tas upp av musklerna. Du får med andra ord både en snabb och långsam proteintillförsel med detta kosttillskott.

En komplett lösning för alla
Det riktigt fina med blandprotein är just den stora bilden av en bred och heltäckande tillförsel av olika typer av protein. Blandprotein är med andra ord ett mycket mångsidigt proteinpulver som passar de allra flesta. När du använder dig av blandprotein så får du nämligen i dig flera av de viktiga näringsämnen och komponenter som din kropp behöver, oavsett om du är en glad motionär eller en elitidrottare. Du hittar många olika alternativ på blandprotein i vårt stora utbud. Se till att ge din kropp det den behöver med hjälp av oss här på Proteinbolaget!