Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Visa flak
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Visa kampanjartiklar
Pris
1 Kultures EKO Kombucha 400 ml
Fler varianter
-49%
Kort datum
1 Pureness Kombucha Eko 400 ml
Fler varianter
-21%
Kampanj
0 12 x Pureness Kombucha Eko 400 ml
Fler varianter
-21%
Kampanj
0 12 x Pureness Kombucha Eko 400 ml Hallon
-21%
Kampanj
0 12 x Pureness Kombucha Eko 400 ml Mixflak
Mixflak
Fler varianter
-21%
Kampanj
0 12 x Pureness Kombucha Eko 400 ml Cola
Artikel 8 av 8

Vad är Kombucha?

Kombucha är egentligen en geléliknande svamp som man fermenterar och tillsätter socker och grönt eller vitt te för att skapa en dryck. Drycken innehåller en massa hälsosamma bakterier som gör gott i mage och tarm. Dessutom är Kombucha nyttigt för att den innehåller många enzymer, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Bli friskare och sundare med Kombucha

Många påstår att du både blir vackrare och friskare av Kombucha. En sak är helt klar – din bakterieflora gynnas och du får i dig en mängd nödvändiga och goda ämnen. Dock ska det nämnas att Kombucha har en stark utrensande effekt vilket tar bort giftiga slaggämnen – något som kan göra din hy glåmig och trött, ditt hår stripigt och dina naglar spröda. Och vem känner sig inte vackrare med en strålande hy, glansigt hår och starka naglar?

Många hälsofördelar med Kombucha


Kombucha har blivit alltmer populärt som en hälsobomb i dryckformat. Och det är av goda anledningar, kombucha i samband med dryck kan bidra till en mängd hälsofördelar. Här listar vi 5 gedigna fördelar:
  1. Förbättrad matsmältning: Kombucha är en fermenterad dryck som innehåller probiotika, vilket kan förbättra matsmältningen och absorbera näringsämnen mer effektivt.
  2. Stärkt immunsförsvar: Probiotika i kombucha kan stödja immunförsvaret genom att främja en hälsosam tarmflora. Det i sin tur kan hjälpa kroppen att bekämpa infektioner och sjukdomar!
  3. Ökad energi och näringsinnehåll: Kombucha innehåller en rad näringsämnen som exempelvis B-vitaminer, enzymer och antioxidanter. Dessa näringsämnen kan ge en naturlig energiboost och främjar allmänt välbefinnande.

Hur mycket Kombucha kan man dricka?

Då Kombucha är en kraftigt utrensande dryck är det viktigt att inte dricka för mycket. Ett bra mått är att inte konsumera mer än vad som rekommenderas för dagligt intag av vin, det vill säga 100-250 ml om du inte tidigare druckit Kombucha. Med tiden kan du dubblera mängden men inte mer än så.

Köp Kombucha-drycken här på Proteinbolaget! Vi ger dig fri frakt när du handlar över 499 kronor.

Köp billig kombucha på Proteinbolaget

Upptäck Kombucha hos oss på Proteinbolaget - en hälsosam och uppfriskande dryck till oslagbara priser. Ge din hälsa en boost med vårt breda sortiment av billiga Kombucha. Köp nu och njut av en uppfriskande och god dryck till bättre välmående!