Köp nyttigt Kombucha online | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Kombucha

Denna fermenterade, goda och söta dryck ger mer än bara njutning när du dricker den, den räknas även som probiotika och bidrar alltså med en bättre bakteriekultur och en bättre ph-balans i kroppen. Du kan köpa Kombucha här och ta del av de hälsofrämjande egenskaperna. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 8 av 8

Senast besökta produkter

Vad är Kombucha?

Kombucha är egentligen en geléliknande svamp som man fermenterar och tillsätter socker och grönt eller vitt te för att skapa en dryck. Drycken innehåller en massa hälsosamma bakterier som gör gott i mage och tarm. Dessutom är Kombucha nyttigt för att den innehåller många enzymer, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Bli friskare och sundare med Kombucha

Många påstår att du både blir vackrare och friskare av Kombucha. En sak är helt klar – din bakterieflora gynnas och du får i dig en mängd nödvändiga och goda ämnen. Dock ska det nämnas att Kombucha har en stark utrensande effekt vilket tar bort giftiga slaggämnen – något som kan göra din hy glåmig och trött, ditt hår stripigt och dina naglar spröda. Och vem känner sig inte vackrare med en strålande hy, glansigt hår och starka naglar?

Ytterligare positiva fördelar med Kombucha
  • Förbättrar minnet
  • Stärker immunförsvaret
  • Ger dig energi

Hur mycket Kombucha kan man dricka?

Då Kombucha är en kraftigt utrensande dryck är det viktigt att inte dricka för mycket. Ett bra mått är att inte konsumera mer än vad som rekommenderas för dagligt intag av vin, det vill säga 100-250 ml om du inte tidigare druckit Kombucha. Med tiden kan du dubblera mängden men inte mer än så.

Köp Kombucha-drycken här på Proteinbolaget! Vi ger dig fri frakt när du handlar över 499 kronor.