Köp träningsbälten och lyftarbälten | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Träningsbälten & Lyftarbälte

Ett träningsbälte eller lyftarbälte är många gånger en förutsättning för att träningen ska bli så stabil, bra och säker som du vill att den ska vara. Bälten kan ha flera olika funktioner till många olika former av träning, men kanske är det så att de är som mest populära inom gymträning och de som lyfter riktigt tungt. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
GASP Lifting Belt, Black
Fler varianter
25
GASP Power Belt
Fler varianter
899 kr 1199 kr
Gasp Training Belt
Fler varianter
Artikel 28 av 29

Senast besökta produkter

Vad är ett träningsbälte?

Ett träningsbälte, eller lyftarbälte, är ett kraftigt bälte som är cirka 10 - 20 centimeter på bredden. Lyftarbälten är ofta gjorda i läder men förekommer också i syntetiska material.


Varför ska man ha ett träningsbälte?

Anledningen till att du ska använda ett lyftarbälte är egentligen enkel, du får ett ökat stöd och skydd vid tunga lyft som marklyft och knäböj. Med hjälp av ett bälte ökar du bålens förmåga att skapa ett bättre tryck. Det ökade trycket ger bättre stabilitet och skyddar dina ryggkotor vid riktigt tung träning.


Kärt barn har många namn

Lyftarbälten, eller träningsbälten, kallas för många olika namn beroende på vem du frågar. Många kallar det för lyftarbälte eftersom du just lyfter med det, men det kallas också för: gymbälte, styrkelyftsbälte, styrkebälte och tyngdlyftarbälte.
1  2  Nästa »