Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-32%
Kampanj
363 GAAM Burn 240 g Fettförbrännare GAAM Burn 240 g Fettförbrännare
Fler varianter
-36%
Kampanj
69 2 x GAAM Burn 240 g 2 x GAAM Burn 240 g
Fler varianter
319 kr 498 kr
-37%
Kampanj
24 3 x GAAM Burn 240 g 3 x GAAM Burn 240 g
Fler varianter
469 kr 747 kr
-10%
4 2 x GAAM L-Carnitine 60 caps 2 x GAAM L-Carnitine 60 caps
Fler varianter
Artikel 28 av 79

Vad är fettförbrännare?

Fettförbrännande kosttillskott är utformade för att hjälpa personer att öka sin fettförbränning och kan användas av en bred målgrupp. Huvudsyftet med fettförbränning är att förse kroppen med energi när det inte finns tillräckligt med tillgängligt glukos (socker) från kolhydrater i kosten. Kroppen lagrar fett i form av triglycerider i fettceller.

När behovet av energi uppstår, bryts dessa triglycerider ned i sina beståndsdelar, fettsyror och glycerol, och frigör energi som kan användas av kroppens celler.

Vad gör fettförbrännare?

Fettförbränning kan påverkas av flera faktorer, inklusive kost, fysisk aktivitet, ämnesomsättning och hormoner. Det finns många strategier för att öka fettförbränningen, inklusive träning, kostförändringar och användning av kosttillskott som kan påverka ämnesomsättningen och aptitreglering.

Det är viktigt att notera att fettförbränning är en naturlig del av kroppens funktion, och det är inte alltid synonymt med viktnedgång. För att uppnå viktnedgång är det vanligt att kombinera ökad fettförbränning med en kalorireducerad kost och en ökad fysisk aktivitetsnivå.

Olika typer av fettförbrännande kosttillskott

  • Termogena fettförbrännare - Denna typ har förmågan att kunna öka samma energiförbrukning utan att du behöver få i dig kalorier, vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt
  • Stimulansfria fettförbrännare - Fria från just stimulantia och ämnen som påverkar ditt centrala nervsystem
  • Uppiggande fettförbrännare - Stimulantia som kan hjälpa dig att hålla fokus och motverka mental utmattning vilket kan vara en stor påfrestning vid till exempel dietande