Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-40%
Golden Deals!
153 GAAM Multivitamin 100 caps GAAM Multivitamin 100 caps
Fler varianter
-25%
Cyber Days
20 GAAM Multivitamin Man 100 caps GAAM Multivitamin Man 100 caps
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
10 Viterna Vitamins & Minerals 180 caps Viterna Vitamins & Minerals 180 caps
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
15 GAAM Multivitamin 200 caps GAAM Multivitamin 200 caps
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
10 GAAM Multivitamin 300 caps GAAM Multivitamin 300 caps
Fler varianter
-25%
Cyber Days
48 GAAM Multivitamin Woman 100 caps GAAM Multivitamin Woman 100 caps
Fler varianter
-30%
Cyber Days
2 GAAM Multivitamin Man 200 caps GAAM Multivitamin Man 200 caps
Fler varianter
-34%
Cyber Days
3 Homie Level Up 15 tabs Homie Level Up 15 tabs
Fler varianter
-43%
Lagerrensning
13 GAAM Vegan Daily boost 60 caps GAAM Vegan Daily boost 60 caps
Fler varianter
-35%
Cyber Days
4 GAAM Multivitamin Man 300 caps GAAM Multivitamin Man 300 caps
Fler varianter
-30%
Cyber Days
5 GAAM Multivitamin Woman 200 caps GAAM Multivitamin Woman 200 caps
Fler varianter
-25%
Cyber Days
12 GAAM Immunity 60 caps GAAM Immunity 60 caps
Fler varianter
Artikel 28 av 91

Vad är multivitamin?

Multivitamin är ett kosttillskott som innehåller olika vitaminer och mineraler. De brukar vanligtvis innehålla viktiga vitaminer som A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin och E-vitamin. Vanliga mineraler är selen, kalk och järn.

Vilka multivitaminer ska jag välja?

När är multivitamin bra? Börja med att se över vilket behov du har av vitaminer (om du har brist på något) och välj kosttillskott därefter. Är du en person som tränar mycket kan det vara nödvändigt med ett extra tillskott av vitaminer och mineraler eftersom musklerna i kroppen bryts ned vid träning och immunförsvaret kan få sig en liten chock innan musklerna byggs upp igen.


Hitta rätt multivitamin för dig

Alla vitaminer och mineraler har olika funktioner och behovet av dessa varierar beroende på om du är kvinna, man eller barn. Vitaminer förbrukas i olika takt hos kvinnor och män i och med att våra kroppar fungerar annorlunda.

Kvinnor har generellt större behov av järn än vad män har av biologiska skäl som mens och graviditet. Därför är det viktigt att välja rätt sorts vitaminer som är bäst anpassad för just din kropp och dina förutsättningar. Här på Proteinbolaget hittar du ett massivt utbud av multivitamintillskott i form av tabletter, kapslar och pulver för män, kvinnor och barn!

Har du frågor om de multivitaminertillskott du hittar bland vårt utbud? Hör gärna av dig via vår kundservice eller livechatt, vi hjälper vi dig gärna att hitta rätt multivitaminer för just dig och dina behov. Annars kan du ta hjälpa av våra relaterade kategorier för att enklare navigera dig fram bland vårt massiva multivitamintillskotts-utbud. Hos oss hittar du anpassade multivitaminer för gravida, män, kvinnor, barn, veganer och så mycket mer.

Multivitamintillskott för alla behov

Multivitamin är ett fantastiskt kosttillskott som lämpar sig bra för alla - de är packade med viktiga näringsämnen för att stödja dig och din kropp inför vardagens utmaningar. Multivitamintillskott finns i form av kapslar, tabletter och pulver som innehåller många olika näringsämnen. Utforska vårt urval och hitta de multivitaminer som passar just dig, dina behov och din kropp. Välj bland alla dina favoritmärken som GAAM, Elexir Pharma, Optimum Nutrition, Better You och så många fler!