Köp Multivitamin | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Multivitamin

Multivitamin är ett tillskott som blivit väldigt populärt. Istället för att plocka ihop enskilda tabletter varje dag så behöver du bara ta en enda, sammansatt för just dina behov. Ett tillskott med multivitamin är bra för alla människor. Vi har multivitamin från populära varumärken som GAAM Nutrition, Optimum Nutrition och Elit Nutrition.


Vad är multivitamin?

Multivitamin innehåller olika vitaminer och mineraler. Vanliga vitaminer är A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin och E-vitamin. Vanliga mineraler är selen, kalk och järn. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
30
Marskampanj
GAAM Life Series Vegan Multivitamin, 60 caps
Fler varianter
30
Marskampanj
GAAM Life Series Vegan Daily boost, 60 caps
Fler varianter
30
Marskampanj
GAAM Life Series Vegan Multivitamin, 120 caps
Fler varianter
Artikel 28 av 65

Senast besökta produkter

När är multivitamin bra?

Börja med att se över vilket behov du har av vitaminer (om du har brist på något) och välj kosttillskott därefter. Är du en person som tränar mycket kan det vara nödvändigt med ett extra tillskott av vitaminer och mineraler eftersom musklerna i kroppen bryts ned vid träning och immunförsvaret kan få sig en liten chock innan musklerna byggs upp igen.


Välj rätt multivitaminer!

Alla vitaminer har olika funktioner och behovet av vitaminer varierar beroende på om du är kvinna eller man. Vitaminer förbrukas i olika takt hos kvinnor och män i och med att våra kroppar fungerar annorlunda.

Kvinnor har generellt större behov av järn än vad män har av biologiska skäl som mens och graviditet. Därför är det viktigt att välja rätt sorts vitaminer som är bäst anpassad för just din kropp och dina förutsättningar.
1  2  3  Nästa »