Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
173 GAAM Multivitamin 100 caps
Fler varianter
-25%
Kampanj
2 Pureness Smart Multi 60 caps
-15%
Kampanj
13 Viterna Vitamins & Minerals 180 caps
Fler varianter
3 Homie Level Up 15 tabs
Fler varianter
-6%
Paketpris
14 2 x GAAM Multivitamin 100 caps
Fler varianter
-38%
Lagerrensning
3 fitnessjunkie Multivitamin 45 caps
-15%
Kampanj
7 Viterna Vitamins & Minerals 90 caps
Vilket Multivitamin är bäst? Här hittar du Multivitamin bäst i test 2024 - Se vinnare!
49 GAAM Multivitamin Woman 100 caps
Fler varianter
21 GAAM Multivitamin Man 60 caps
Fler varianter
-30%
Kampanj
7 BioTechUSA MSM + Vitamin C 150 g
16 GAAM Vegan Multivitamin 60 caps
Fler varianter
-11%
Paketpris
9 3 x GAAM Multivitamin 100 caps
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
4 Better You Balans Kvinna 60 caps
-9%
Paketpris
1 GAAM Vegan Daily boost 180 caps
Fler varianter
-11%
Paketpris
4 3 x GAAM Vegan Multivitamin 60 caps
Fler varianter
-5%
Paketpris
5 2 x GAAM Vegan Multivitamin 60 caps
Fler varianter
Artikel 28 av 69

Vitaminer och mineraler i ett enda kosttillskott

Inte nog med att kosttillskott med vitaminer och mineraler kan vara dyra som de är. Man ska ta flera olika sorters för att tillgodose dagliga vitamin- och mineralbehov (dock ska det ska inte kosten, utan vara ett komplement). Kosttillskott med multivitamin innehåller de viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver, i en enda burk. Man är därför lite snällare mot plånboken genom att välja multivitaminer!

Tänk dock på att det finns flera olika typer av multivitaminer - vilka innehåller olika vitaminer och mineraler anpassade efter om man är man, kvinna, barn eller har andra behov. För män är till exempel zink och d-vitamin extra bra, medan multivitaminer för kvinnor innehåller d-vitamin och järn. Ta hjälp av beskrivningen nedan för att hitta rätt multivitamintillskott för dig.

Vanliga frågor om multivitamin

Vad är multivitamin?

Multivitamin är ett kosttillskott som innehåller olika viktiga vitaminer och mineraler och tas för att slippa köpa mängder av olika vitamin- eller mineraltillskott. Multivitamintillskott brukar vanligtvis innehålla vitaminer som A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin och E-vitamin. Vanliga mineraler är selen, magnesium, kalk och järn.

Varför ska jag välja multivitamin?

Att välja multivitaminer kan vara fördelaktigt för att komplettera brister i kosten och säkerställa tillräckligt intag av viktiga vitaminer och mineraler. Människor med specifika kostrestriktioner, intensiv fysisk träning, graviditet eller ålderdom kan dra nytta av multivitamintillskott. Multivitaminer kan även bidra till att förhindra bristsjukdomar, stödja immunsystemet, och bidra till bättre energinivåer samt mentalt välbefinnande. De kan alltså vara ett bra alternativ för att stödja ditt generella välmående.

Vilka multivitaminer passar mig? 

Alla vitaminer och mineraler har olika funktioner och behovet av dessa varierar beroende på om du är kvinna, man eller barn. Vitaminer förbrukas i olika takt hos kvinnor och män i och med att våra kroppar fungerar annorlunda.

Kvinnor har generellt större behov av järn än vad män har av biologiska skäl som mens och graviditet. Därför är det viktigt att välja rätt sorts vitaminer som är bäst anpassad för just din kropp och dina förutsättningar.

Svårt att veta vilket multivitamintillskott du ska välja? Hos oss på Proteinbolaget kan du ta hjälp av våra relaterade kategorier som du hittar ovan och filtrera efter multivitamin för kvinnor, multivitamin för män, multivitamin för gravida, multivitamin för veganer, multivitamin för barn, multivitamintabletter eller multivitamin gummies - beroende på vad du är ute efter. Vi har skapat dessa kategorier för att du ska enklare kunna navigera dig fram bland vårt massiva sortiment av kosttillskott med multivitamin. Allt för att du ska hitta rätt multivitaminer för dig!