Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Pris
Visa kampanjartiklar
17 Gorilla Wear 4 Inch Nylon Belt
Fler varianter
18 GASP 1,2 lbs Hoodie, Black
Fler varianter
20 Gasp Pro Mesh Shorts Black
Fler varianter
26 GASP Original Mesh Pants, Black
Fler varianter
23 Gasp No 89 Mesh Pants Black
Fler varianter
16 GASP Sweat Pants Black
Fler varianter
31 GASP Original Mesh Pants, Grey
Fler varianter
8 Gasp Training Belt
Fler varianter
13 GASP Sweat Pants Greymelange
Fler varianter
18 GASP Utility Tee Black
Fler varianter
16 C.P. Sports Lifting Belt Black
Fler varianter
6 GASP Pro Stringer, Yellow
Fler varianter
Artikel 28 av 138
Loading...

Styrketräna överallt

Även om du har ett årskort på gym så kan det vara skönt att ha utrustning som du kan ta med dig i resväskan eller att styrketräna hemma med om du av någon anledningen inte kan eller vill bege dig iväg till gymmet. Beroende på vad du tränar (tyngdlyft, fria vikter, cirkelträning med mera) kan du köpa anpassade styrkeprodukter här hos oss.

Våra favoritprodukter

Det bästa med att styrketräna är att du har ett sådant stort urval av träningstyper. Den bästa träningen är mångsidig och varierande och det är våra produkter också! Här får du ett urval av våra handplockade favoriter.

  • För tyngdlyftning – Satsa på ett stabilt träningsbälte för midjan, handledsskydd, dragremmar, lyftarskor med mera. Under tyngdlyftning är det viktigt att kroppen är stadig och att du lyfter på rätt sätt så du inte skadar dig.

  • Under bodypump-passet – Bodypump är övningar med skivstång där du både tränar styrka och får upp flåset. Hos oss kan du även hitta tillbehör som skivstångslås, kettlebells, handskar och träningsbälte och mycket annat för att pusha din kropp.

  • Cirkelträning hemma eller på gym – Botanisera bland elastiska band, pilatesbollar, pull up-stänger, träningsmattor, hopprep, battle rope och mindre hantlar. Cirkelträning innehåller många olika övningar och brukar vara roliga pass som lika gärna kan tränas hemma eller på hotellrummet om du har rätt produkter.


Proteinbolagets många styrkerelaterade produkter är alla av hög kvalitet så att du kan använda dem om och om igen. Vi ger gärna tips och råd genom vår support om du har vidare frågor eller synpunkter angående din träning.