Hitta de bästa produkterna för styrketräning | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Styrketräning

Styrketräning är ett av de vanligaste sätten folk använder sig av för att få motion och styrke. Vanligtvis kör du styrketräning med maskiner och styrkepass som cirkelträning, powerlift, bodypump och så vidare. Vi på Proteinbolaget har handplockat produkter som passar utmärkt för styrketräning – både för dig som tränar i en gymlokal och för dig som tränar hemma och vill ha ett litet minigym i vardagsrummet eller källaren. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Gasp Pro Mesh Shorts Black
Fler varianter
GASP Tee, Washed Black
Fler varianter
Gasp Pro Mesh Shorts Grey
Fler varianter
GASP Tee, Washed Green
Fler varianter
Gasp No 89 Mesh Pants Black
Fler varianter
GASP Original Hoodie Black
Fler varianter
GASP Sweat Pants Black
Fler varianter
GASP Sweat Pants Greymelange
Fler varianter
Artikel 28 av 173

Senast besökta produkter

Styrketräna överallt

Även om du har ett årskort på gym så kan det vara skönt att ha utrustning som du kan ta med dig i resväskan eller att styrketräna hemma med om du av någon anledningen inte kan eller vill bege dig iväg till gymmet. Beroende på vad du tränar (tyngdlyft, fria vikter, cirkelträning med mera) kan du köpa anpassade styrkeprodukter här hos oss.

Våra favoritprodukter

Det bästa med att styrketräna är att du har ett sådant stort urval av träningstyper. Den bästa träningen är mångsidig och varierande och det är våra produkter också! Här får du ett urval av våra handplockade favoriter.

  • För tyngdlyftning – Satsa på ett stabilt träningsbälte för midjan, handledsskydd, dragremmar, lyftarskor med mera. Under tyngdlyftning är det viktigt att kroppen är stadig och att du lyfter på rätt sätt så du inte skadar dig.

  • Under bodypump-passet – Bodypump är övningar med skivstång där du både tränar styrka och får upp flåset. Hos oss kan du även hitta tillbehör som skivstångslås, kettlebells, handskar och träningsbälte och mycket annat för att pusha din kropp.

  • Cirkelträning hemma eller på gym – Botanisera bland elastiska band, pilatesbollar, pull up-stänger, träningsmattor, hopprep, battle rope och mindre hantlar. Cirkelträning innehåller många olika övningar och brukar vara roliga pass som lika gärna kan tränas hemma eller på hotellrummet om du har rätt produkter.


Proteinbolagets många styrkerelaterade produkter är alla av hög kvalitet så att du kan använda dem om och om igen. Vi ger gärna tips och råd genom vår support om du har vidare frågor eller synpunkter angående din träning.
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »