Barebells – Köp Barebells protein bar | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Barebells

Få ditt sug tillfredsställt men skippa onyttigheterna – med Barebells protein bars får du 100 % njutning tack vare den goda smaken, den utmärkta konsistensen och det nyttiga innehållet. Det här svenska varumärket med bas i Stockholm har lagt stort krut på sportnäring och hälsofrämjande snacks och vi på Proteinbolaget är stolta över att kunna erbjuda ett stort urval av produkter. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
17
12 x Barebells Double Bite, 55g
Fler varianter
17
12 x Barebells Vegan Protein Bar, 55 g
Fler varianter
17
12 x Barebells Vegan Protein Bar, 55 g
Fler varianter
11
18 x Barebells Core Bar, 35 g
Fler varianter
21
8 x Barebells Milkshake, 330 ml
Fler varianter
21
8 x Barebells Milkshake, 330 ml
Fler varianter
21
8 x Barebells Milkshake, 330 ml, Banana
Fler varianter
Artikel 28 av 39

Senast besökta produkter

Muskeltillväxt tack vare högt proteininnehåll

I en Barebells bar får du mycket protein för pengarna. Snacksen innehåller en stor dos protein och mycket lite socker. Du kan köpa Barebells protein bar i många smaker, till exempel Caramel Crisp, Hazelnut, Lemon Curd eller Caramel Cashew.

Du som tränar och vill bygga muskler behöver en proteinrik diet som hjälper till att underhålla och främja muskeltillväxten. Genom att tillföra en extra proteinförstärkning bibehåller du muskelmassan om du vill gå ner i vikt, samtidigt som du adderar mer till musklerna när du vill bygga. Barebells protein bars är kända för att innehålla ca 20-30 % protein och bara en bråkdel socker.

Barebells proteinshake – komplettera med protein bars
Gillar du en shake då och då? Utöver våra Barebells bars kan du också komplettera med en god protein shake som mellanmål. Shaken finns i flera smaker, såsom Forest Fruit och Honey Melon.

Unna dig ett första klassens mellanmål

Glöm onyttiga snacks med hög fetthalt och onödigt sockerinnehåll. En Barebells protein bar har allt du behöver för att stilla ditt sug och samtidigt gynna din muskeltillväxt. Köp hela flak av shakers eller protein bars att ta med till träningen eller ha liggandes i fickan för att ta fram när du vill stilla hungern. Barebells produkter finns alltid att köpa hos oss till bra priser.
1  2  Nästa »