Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Smak
Målsättning
Diet
Fri från
Pris
Visa kampanjartiklar
-15%
1 12 x Barebells Fast Food 500 ml 12 x Barebells Fast Food 500 ml
Mixflak
Fler varianter
Artikel 28 av 35

Muskeltillväxt tack vare högt proteininnehåll

I en Barebells bar får du mycket protein för pengarna. Snacksen innehåller en stor dos protein och mycket lite socker. Du kan köpa proteinbars i många smaker, till exempel Caramel Crisp, Hazelnut, Lemon Curd eller Caramel Cashew.

Du som tränar och vill bygga muskler behöver en proteinrik diet som hjälper till att underhålla och främja muskeltillväxten. Genom att tillföra en extra proteinförstärkning bibehåller du muskelmassan om du vill gå ner i vikt, samtidigt som du adderar mer till musklerna när du vill bygga. Barebells protein bars är kända för att innehålla ca 20-30 % protein och bara en bråkdel socker.

Barebells proteinshake – komplettera med protein bars
Gillar du en shake då och då? Utöver våra Barebells bars kan du också komplettera med en god proteinshake som mellanmål. Shaken finns i flera smaker, såsom Forest Fruit och Honey Melon.

Unna dig ett första klassens mellanmål

Glöm onyttiga snacks med hög fetthalt och onödigt sockerinnehåll. En Barebells protein bar har allt du behöver för att stilla ditt sug och samtidigt gynna din muskeltillväxt. Köp hela flak av shakers eller protein bars att ta med till träningen eller ha liggandes i fickan för att ta fram när du vill stilla hungern. Barebells produkter finns alltid att köpa hos oss till bra priser.