Köp Magnesium | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Magnesium

Magnesium är ett mineral som styr många viktiga funktioner i kroppen, bland annat nerver och muskler. Det är inte ovanligt att magnesium också nämns i samband med bättre sömn. Magnesium hjälper nämligen dina muskler att slappna av vilket kan leda till att du sover bättre efter träningen.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-1556
39
Aprilkampanjer
Self Omninutrition Potassium-Magnesium, 120 caps
PB-39538
BioTechUSA Magnesium + Chelate, 60 caps
PB-123
Fairing Magnesium
PB-4809
Enervit Sport Carbo Tablets, 24 Tabs
PB-7378
Viterna Magnesium, 120 caps
PB-4805
ENERVIT MAGNERSIUM SPORT, 10 st á 15 g
Artikel 1-18 av 18

Du kanske också gillar

Vad är magnesium?

Magnesium är ett dom viktigaste mineralerna i din kropp, just för att det ingår i alla dina celler. Det mesta av det magnesium som finns i din kropp finns i ditt skelett, resten är fördelat på dina muskler och annan mjukare vävnad.


Vad är magnesium bra för?

Magnesium kallas ofta en livsviktig mineral och fyller en rad olika funktioner i kroppen och är bland annat verkande vid skapandet av enzymer. Det är också avgörande för nerv- och muskelfunktionen. Magnesium påverkar också leverns funktion, ditt immunförsvar och hormonsystem.


Magnesiumbrist

Det är alltid en bra idé att hålla koll på ditt magnesiumintag, särskilt om du tränar mycket eftersom magnesium förbrukas mer under träning. Vanliga symptom på magnesiumbrist kan vara trötthet, restless legs, darrningar eller försvagat immunförsvar. Prova kosttillskott med magnesium för att se om du märker någon skillnad!