Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-11%
9 GAAM Magnesium 200 caps GAAM Magnesium 200 caps
Fler varianter
-15%
10 GAAM Magnesium 300 caps GAAM Magnesium 300 caps
Fler varianter
Artikel 28 av 43

Vad är magnesium?

Mineralet magnesium tillhör ett av de allra viktigaste mineralerna som behövs för att upprätthålla kroppens viktiga funktioner. Det behövs också för att lättare uppta protein, för att omsätta kalcium och mycket mer.

Vad innehåller magnesium?

I magnesium finner du egenskaper som håller dina nerver och organ friska och funktionsdugliga. Du hittar magnesium i livsmedel som banan, baljväxter, mörk choklad, mandlar, nötter och havregryn med mera.

Vad är magnesium bra för?

Vi behöver magnesium i våra vävnader och i skelettet för att bibehålla våra nerv- och muskelfunktioner. Magnesium är även viktigt för levern, när det kommer till att producera hormoner samt för att hålla igång ett starkt immunförsvar.

Ta magnesium kosttillskott om du tränar mycket

Du som tränar mycket, är gravid eller äter en ensidig kost löper större risk att drabbas av magnesiumbrist. Ta därför regelbundet magnesiumtillskott för att vara på den säkra sidan. Du kommer även att märka att magnesium lugnar och kan vara bra att ta strax innan läggdags.

Magnesium kosttillskott för en bättre hälsa

Alla celler i kroppen behöver rätt dos magnesium, det vill säga cirka 350 milligram per dag. Med magnesiumkosttillskott från Proteinbolagets sortiment kan du vara säker på att du uppnår den dagliga dosen och håller kropp och knopp vid god hälsa. Säg adjö till darrningar, vadkramper, sömnbesvär, trötthet och svagt immunsystem.


Symtom på magnesiumbrist

Om du lider av brist på magnesium kan de leda till olika hälsoproblem. Vanliga symtom på magnesiumbrist är muskelkramper, trötthet, irritiablitiet, sömnproblem och oregelbunden hjärtrytm. Det är viktigt att se till att du får i dig tillräckligt med magnesium genom kosten eller kosttillskott för att undvika dessa problem.

Läs mer om magnesium här:

Allt om Magnesium
Magnesiumbrist – Så upptäcker du det