Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-18%
Kampanj
1 GAAM Magnesium 90 caps
Fler varianter
-15%
Kampanj
14 2 x GAAM Magnesium 90 caps
Fler varianter
-25%
Kampanj
6 Pureness Trippel Magnesium 120 caps
Fler varianter
-25%
Kampanj
3 Pureness Trippel Magnesium 60 caps
Fler varianter
-25%
Kampanj
3 Pureness Kvällsmagnesium 120 caps
Fler varianter
-25%
Kampanj
1 Pureness Kvällsmagnesium 60 caps
Fler varianter
Vilket magnesium är bäst? Här hittar du magnesium bäst i test 2024 - Se vinnaren!
-8%
Kampanj
12 3 x GAAM Magnesium 90 caps
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
0 WellAware Super Magnesium 90 caps
-20%
Lagerrensning
2 WellAware Magnesium 210 tabs
-20%
Lagerrensning
1  SSN Magnesium 60 caps
Artikel 28 av 32

Magnesium för aktiva individen

  • Minskad träningsvärk: Magnesium hjälper till att slappna av musklerna, vilket kan bidra till att minska träningsvärk. Har du någonsin känt den där ömmande känslan i musklerna efter en hård träningspass? Magnesium kan hjälpa till att minska denna smärta och svullnad.
  • Ökad energinivå: Magnesium hjälper till att omvandla kolhydrater till energi, vilket kan bidra till att öka energinivåerna under och efter träning. Magnesium kan hjälpa dig att få mer energi när du känenr dig utmattad och trött efter en intensiv träning.
  • Bättre sömnkvalitet: Magnesium är viktigt för en god sömnkvalitet, vilket kan bidra till att förbättra återhämtningen efter träning. När du tränar hårt är det viktigt att få tillräckligt med sömn för att din kropp ska kunna återhämta sig. Magnesium kan hjälpa dig att sova bättre, vilket i sin tur kan hjälpa dig att återhämta dig snabbare efter träning.
  • Minskad stressnivå: Magnesium hjälper till att minska stressnivåerna, vilket kan bidra till att förbättra prestationen under träning. Stress kan påverka din träning på många sätt, bland annat genom att minska din styrka och uthållighet. Magnesium kan hjälpa dig att hantera stress och därmed förbättra din prestation under träning.

I vår guide om allt du behöver veta om magnesium, svarar vi på alla dina frågor om vad magnesium är bra för och hur det kan användas i olika sammanhang.

Vad innehåller magnesium och var hittar jag det?

I magnesium finner du egenskaper som håller dina nerver och organ friska och funktionsdugliga. Du hittar magnesium i livsmedel som banan, baljväxter, mörk choklad, mandlar, nötter och havregryn med mera.

Kosttillskott med magnesium för en bättre hälsa

Alla celler i kroppen behöver rätt dos magnesium, det vill säga cirka 350 milligram per dag. Med tillskott av magnesium från Proteinbolagets sortiment kan du vara säker på att du uppnår den dagliga dosen och håller kropp och knopp vid god hälsa. Säg adjö till darrningar, vadkramper, sömnbesvär, trötthet och svagt immunsystem som kan vara en kosekvens av magnesiumbrist.