Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-21%
Kampanj
17 Sportlab PRO 17-Dione Sportlab PRO 17-Dione
Fler varianter
-40%
Kampanj
23 GAAM Candy Series Test 260 g GAAM Candy Series Test 260 g
Fler varianter
-25%
Kampanj
30 GAAM DAA 120 caps GAAM DAA 120 caps
Fler varianter
112 kr 149 kr
-30%
Kampanj
1 GAAM DAA 240 caps GAAM DAA 240 caps
Fler varianter
209 kr 298 kr
-35%
Kampanj
1 GAAM DAA 360 caps GAAM DAA 360 caps
Fler varianter
291 kr 447 kr
-40%
Kampanj
2 2 x GAAM Candy Series Test 260 g 2 x GAAM Candy Series Test 260 g
Fler varianter
Artikel 28 av 56
Loading...

Vad är testosteronhöjare?

Testosteron är ett hormon som främjar muskeltillväxten. Som det låter på namnet är en testosteronhöjare ett kosttillskott som ska öka mängden testosteron naturligt i kroppen. Desto mer naturligt testosteron desto större ökning av muskelmassa för hårt tränande individer. Därför kan etttillskott testosteron främja uppbyggnaden av muskler. 

Testosteronhöjare som kosttillskott

Tittar du lite närmare på innehållet i en testobooster så kan du dra egna slutsatser om du tror att det funkar eller inte. Bland annat vitaminer och mineraler sägs kunna höja testosteronnivåerna naturligt. När man kombinerar dessa ämnen i en tablett kan man höja testosteronnivåerna naturligt.

Men skulle du redan ha extremt höga nivåer genom optimal kosthållning så kommer en testobooster inte göra någon större skillnad. Men det är väldigt få som kommer upp i dessa nivåer genom endast kost.

Testosteronhöjare samma som anabola steroider?

Det är inte ovanligt att kritiken som riktas mot testoboosters ofta är i form av att det skulle höja testosteronnivåerna på samma sätt som anabola steroider (syntetiskt testosteron). Dock är syftet med en testobooster inte att höja dina testosteronnivåer till över dom naturliga, utan bara att höja dina nivåer till dom naturliga. Därför är det inte farligt med testosteronhöjare, utan kan istället hjälpa dig att nå dina mål.