Logga in
Historik

Proteinbars

Är du sugen på något gott, behöver du energi eller vill du fylla på proteinförråden? Proteinbars från Proteinbolaget stillar både sug, hunger och trötthet och gör att du återfår kraften och energin på bara några minuter. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
17
12 x GAAM Protein bar, 55 g
Fler varianter
20
Majkampanj
20 x HealthyCo Proteinella Protein Bar, 35 g
Fler varianter
29
15 x Goodlife, 50 g, Proteinbars
Fler varianter
17
12 x Barebells Double Bite, 55 g
Fler varianter
20
Veckokampanj
12 x Nicks Chocolate Mix Box
Fler varianter
20
Veckokampanj
12 x Nicks Favourite Mix
Fler varianter
28
Grenade Carb Killa, 60 g
Fler varianter
fr. 18 kr fr. 25 kr
26
Veckokampanj
12 x Pro Brands Big Bite, 45 g
Fler varianter
20
Veckokampanj
Nicks Go Nuts Bar, 30 g
Fler varianter
Artikel 28 av 182

Senast besökta produkter

Innehållet i en proteinbar

Namnet proteinbar ger en bra hint om vad merparten av innehållet består av – nämligen protein. I bra proteinbars finns en mindre andel fett och kolhydrater och cirka 17-18 gram protein om inte mer.

Ät goda proteinbars i samband med träning

Du kan ta dig en proteinbar när som helst om du känner sug, men de flesta konsumerar bra och goda proteinbars innan eller efter ett hårt träningspass för att orka mer. Det finns många billiga proteinbars och motsvarande proteindrinkar att köpa hos oss, om du söker efter något som mättar magen lite mer är en proteinbar ofta det tillskott som många föredrar.

Ett enkelt och gott mellanmål
Även du som inte ligger i hårdträning kan äta en god proteinbar då och då, kanske för att ersätta med en måltid eller ta som ett nyttigare mellanmål. De små snacksen kan lätt stoppas ner i fickan eller i handväskan/portföljen och tas med överallt.

Billiga proteinbars i stort utbud

Hitta allt från enskilda proteinbars som du köper i en-pack till större flerpack av billiga proteinbars som du kan plocka av under en längre tid. Vi erbjuder flera olika smakkombinationer i olika förpackningar med bra proteinbars av hög kvalitet och lång hållbarhet. Du kan också välja proteinbars i form av cookies som är lika goda som de är bra för dig och dina muskler.

Ta dig en bit protein och märk skillnad i ork och energi!
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »