Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Pris
Visa lådor
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
10 GAAM Soft Bar 55 g GAAM Soft Bar 55 g
Fler varianter
-17%
163 12 x GAAM Protein bar 55 g 12 x GAAM Protein bar 55 g
Mixflak
Fler varianter
-37%
Golden Deals!
33 12 x GAAM Soft Bar 55 g 12 x GAAM Soft Bar 55 g
Fler varianter
-17%
14 12 x GAAM Soft Bar 55 g 12 x GAAM Soft Bar 55 g
Fler varianter
-33%
Dagens Lucka
14 12 x Pändy Protein Bar 35 g 12 x Pändy Protein Bar 35 g
Fler varianter
Artikel 28 av 212

Innehållet i en proteinbar

Namnet proteinbar ger en bra hint om vad merparten av innehållet består av – nämligen protein. I bra proteinbars finns en mindre andel fett och kolhydrater och cirka 17-18 gram protein om inte mer.

Ät goda proteinbars i samband med träning

Du kan ta dig en proteinbar när som helst om du känner sug, men de flesta konsumerar bra och goda proteinbars innan eller efter ett hårt träningspass för att orka mer. Det finns många billiga proteinbars och motsvarande proteindrinkar att köpa hos oss, om du söker efter något som mättar magen lite mer är en proteinbar ofta det tillskott som många föredrar.

Ett enkelt och gott mellanmål

Även du som inte ligger i hårdträning kan äta en god proteinbar då och då, kanske för att ersätta med en måltid eller ta som ett nyttigare mellanmål. De små snacksen kan lätt stoppas ner i fickan eller i handväskan/portföljen och tas med överallt.

Billiga proteinbars på Proteinbolaget

Hitta allt från enskilda proteinbars som du köper i en-pack till större flerpack av billiga proteinbars som du kan plocka av under en längre tid. Vi erbjuder flera olika smakkombinationer i olika förpackningar med bra proteinbars av hög kvalitet och lång hållbarhet. Du kan också välja proteinbars i form av cookies som är lika goda som de är bra för dig och dina muskler.

Ta dig en bit protein och märk skillnad i ork och energi!