Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Pris
Visa lådor
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
10 GAAM Soft Bar 55 g
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
64 12 x GAAM Soft Bar 55 g Mixlåda
Fler varianter
-17%
Paketpris
147 12 x GAAM Protein bar/ Soft bar 55 g Mixlåda
Mixflak
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
40 12 x GAAM Protein bar 55 g Caramel & Peanut
-17%
Paketpris
123 12 x Barebells Soft / Protein Bar Mixlåda 55 g
Fler varianter
-0%
Kampanj
13 Pro Brands Proteinbar 45 g
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
41 12 x GAAM Protein bar 55 g Chocolate & Almond
-17%
Paketpris
11 12 x GAAM Soft Bar 55 g
Fler varianter
-17%
Paketpris
14 12 x GAAM Protein bar 55 g Mixlåda
-20%
Kampanj
33 24 x Pro Brands Proteinbar 45 g Mixpack
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
23 12 x GAAM Protein bar 55 g Hazelnut & Nougat
-19%
Lagerrensning
8 Gainomax Protein Bar 60 g
Fler varianter
fr. 22 kr fr. 27 kr
9 Nutramino Protein Bar 55 g
Fler varianter
4 REDO Bar 60 g
Fler varianter
6 Dalblads Swebar 55 g
Fler varianter
-17%
Kampanj
39 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g Mixlåda
Fler varianter
-20%
Kampanj
12 24 x Pro Brands Proteinbar 45 g
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
5 12 x GAAM Soft bar 55 g Brownie
-0%
Kampanj
14 Pro Brands Big Bite 45 g
Fler varianter
-31%
Paketpris
1 24 x GAAM Soft Bar 55 g Mixlåda + Bonusprodukt
Fler varianter
Artikel 28 av 174

Vad är proteinbars?

Namnet proteinbar ger en bra hint om vad merparten av innehållet består av – nämligen protein. I proteinbars finns en mindre andel fett och kolhydrater och cirka 17-18 gram protein om inte mer. En proteinbar innehåller olika typer av proteiner som vassleprotein, kaseinprotein, sojaprotein, ärtprotein, hampaprotein och risprotein. Denna typ av bar är noggrant utformad för att ge dig en balanserad kombination av energi och protein för att stödja muskeltillväxt och återhämtning.

Ät goda proteinbars i samband med träning

Du kan ta dig en proteinbar när som helst om du känner sug, men de flesta konsumerar bra och goda proteinbars innan eller efter ett hårt träningspass för att orka mer. Det finns många billiga proteinbars och motsvarande proteindrinkar att köpa hos oss, om du söker efter något som mättar magen lite mer är en proteinbar ofta det tillskott som många föredrar. Ta dig en bit protein och märk skillnad i ork och energi!

Ett enkelt och gott mellanmål

Även du som inte ligger i hårdträning kan äta en god proteinbar då och då, kanske för att ersätta med en måltid eller ta som ett nyttigare mellanmål. De små snacksen kan lätt stoppas ner i fickan eller i handväskan/portföljen och tas med överallt. Glöm inte att komplettera din proteinbar med en proteindryck - perfekta att ta efter träningen för att återhämta energi och muskler.

Billiga proteinbars på Proteinbolaget

Hitta allt från enskilda proteinbars som du väljer i en-pack till större flerpack av proteinbars som du kan plocka av under en längre tid. Vi erbjuder flera olika smakkombinationer i olika förpackningar med hög kvalitet och lång hållbarhet. Du kan också välja proteinbars i form av cookies som är lika goda som de är bra för dig och dina muskler. Köp billiga proteinbars på Proteinbolaget!

Köp proteinbars online

Vi erbjuder proteinbars från några av de bästa tillverkarna på marknaden. Här hittar du bars från välkända varumärken som GAAM, Barebells, Propud, Mars, Gainomax, NICKS, Leader Performance, Kleen, Nutramino, Pändy och fler till låga priser Du hittar dem i fantastiskt goda smakkombinationer, inklusive vanilj, choklad, jordgubb, nougat, mint choklad, rocky road, brownie, bananchoklad och mer. Bläddra igenom Proteinbolagets sortiment och köp dina nya proteinbars idag för att komma igång. När du köper dina bars från oss är vårt mål att du ska bli nöjd. Vi erbjuder dig därför prisgaranti på våra produkter i 7 dagar, som innebär att om du hittar en vara med lägre pris på någon annan hemsida, prismatchar vi det.