Köp Träningskläder | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Träningskläder

Vikten av bra träningskläder blir ofta förbisedd, men vilka kläder du har på dig vid träning kan göra stor skillnad. Sportkläder kommer i olika varianter, material och för olika ändamål och hos oss hittar du dem kategoriserade väl samt att du kan filtrera utbudet. Oavsett om du är ute efter tights och en t-shirt att använda som gymkläder eller om du är ute efter löparkläder med kompression har vi flera alternativ i vårt utbud. Vi har också de accessoarer du behöver för att förstärka din personliga stil, men som även kan optimera din träning. En träningsdress är både snyggt och funktionellt att använda som sportkläder, hos oss hittar du olika varianter.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-5986
50
Utförsäljning
Fitnessjunkie Signature Tights Black
PB-9470
50
Better Bodies Astor LS Hoodie, Black
PB-1028
50
Utförsäljning
Fitnessjunkie Signature Tights Grey
PB-3998
50
Better Bodies Hamilton LS Wash Green
PB-4071
Better Bodies Tapered Joggers Black
PB-0801
50
Better Bodies Harlem Zip Pants Black
PB-1008
50
Better Bodies Harlem Zip Pants Military Green
PB-3525
50
Better Bodies Astoria Sweat Pants Black
PB-9867
50
Utförsäljning
Fitnessjunkie Signature Sports Bra Black
PB-633
20
Kampanj
NEBBIA High Waist Glossy Tights, Black
PB-9997
50
Better Bodies Harlem Tank Greymelange
PB-2813
50
Better Bodies Astoria Sweat Pants Greymelange
PB-37818
GASP Original Mesh Pants, Black
PB-7190
50
Better Bodies Astor LS Hoodie Greymelange
PB-0901
50
Better Bodies Varsity Hoodie Greymelange
PB-9827
RELODE Seamless Tights, Blå
PB-3960
40
Better Bodies Rockaway Tights, Pale Pink
PB-2101
50
Better Bodies Harlem Zip Pants Greymelange
PB-798
Relode BLVCKout Seamless Tights, Black
PB-4003
50
Better Bodies Hamilton LS Wash Black
PB-1022
50
Better Bodies Harlem Thermal L/S Graphite Melange
PB-9012
50
Utförsäljning
Fitnessjunkie Signature Tee Black
PB-0208
50
Utförsäljning
Fitnessjunkie Signature Crop Top Black
PB-2837
GASP Original Tee Black
PB-9872
RELODE Seamless Tights, Grå
Artikel 1-28 av 1682

Du kanske också gillar

Snygga hoodies och träningsjackor

Vi har även snygga hoodies och träningsjackor som är ett måste för dig som tränar utomhus vid kyligare väder. Vårt sortiment kommer från flera högkvalitativa varumärken och i olika prisklasser för att du ska kunna hitta plagg som passar dig och din personliga stil. Vi har självklart kläder både för kvinnor och män här på Proteinbolaget. Löparkläder ska gärna ha kompression, vilket ökar blodcirkulationen tack vare ökat tryck på dina vävnader. Dessutom är kompressionskläder bra på så sätt att de både stabiliserar och värmer. Rätt typ av träningskläder kommer att optimera din träning, vilket kommer göra skillnad i din träning. Det är också viktigt att ha rätt löparskor som dämpar belastningen när du springer.

Underkläder för träning och sportbehåar

Vi har också bra underkläder samt ett brett utbud av sportbehåar. En sport-BH eller crop top som håller bysten på plats under träning är guld värt. Den ska vara bekväm, sitta rätt och sköta sitt arbete med att stötta brösten under träning. Utan en bra sport-BH kommer du att känna dig obekväm på gymmet, vilket försämrar din prestation. Bra gymkläder behöver inte vara dyra, hos oss hittar du varianter i flera prisklasser.

Träningstights från kända varumärken

Vi har träningstights i allsköns färger och mönster för att alla ska kunna hitta en passande variant. Om du tränar mycket behöver du flera par tights i din garderob, välj högkvalitativa varianter ur vårt sortiment. Bland varumärkena vi samarbetar med finner du bland annat Fitnessjunkie, Gorilla Wear och Better Bodies. Se till att du har många tränings t-shirts i garderoben så att du alltid har rena och fräscha kläder att träna i. Glöm inte att kolla våra accessoarer också, som nyckelband, wristbands och arm sleeves.

Om du föredrar att träna i shorts har vi även sådana i vårt sortiment, både för kvinnor och män. Dessutom handlar du alltid med prisgaranti hos oss på Proteinbolaget. Köp varor för minst 499 kronor och slipp fraktkostnaden. Vi ger dig även snabb leverans av dina produkter så att du kan bege dig till gymmet fort. Bland våra träningskläder kan du filtrera utbudet genom kategori, storlek, färg eller pris för att du enklare ska kunna hitta just det du är ute efter i vårt stora sortiment. Matcha gärna träningskläderna med en matchande mössa eller keps.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..61  Nästa »