Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kön
Kategori
Varumärke
Färg
Storlek
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-20%
Lagerrensning
5 Gorilla Wear Performance Tee Army Green
Fler varianter
22 GASP Original Mesh Pants Grey
Fler varianter
13 GASP Original Mesh Pants Black
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
4 Gorilla Wear Troy High Tops Army Green
Fler varianter
-25%
Kampanj
2 Gorilla Wear Troy High Tops Black & Grey
Fler varianter
-28%
Lagerrensning
5 Gorilla Wear Classic Tank Top Black/Gold
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
1 Gorilla Wear Perry High Tops Pro White
Fler varianter
-25%
Kampanj
4 Gorilla Wear High Tops red
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
0 Gorilla Wear Gym Hybrids Black/Brown
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
5 Gorilla Wear Troy High Tops White
Fler varianter
7 Gasp Pro Mesh Shorts Grey
Fler varianter
6 Gasp Pro Mesh Shorts Black
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
6 Gorilla Wear Gym Hybrids Black
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
5 Gorilla Wear High Tops White
Fler varianter
-25%
Kampanj
7 Gorilla Wear Functional Mesh Pants Svart/Vit
Fler varianter
2 GASP Stringer Tank Black
Fler varianter
1 GASP Utility Jacket Black
Fler varianter
3 GASP Iron Tee Greymelange & Black
Fler varianter
Artikel 28 av 1038

Träningskläder, gymkläder och sportkläder för alla behov

Oavsett om du är ute efter tights och en t-shirt att använda som gymkläder eller om du är ute efter löparkläder med kompression har vi flera alternativ i vårt utbud. Vi har också de accessoarer du behöver för att förstärka din personliga stil, men som även kan optimera din träning. En träningsdress är både snyggt och funktionellt att använda som sportkläder, hos oss hittar du olika varianter.


Snygga hoodies och träningsjackor

Vi har även snygga hoodies och träningsjackor som är ett måste för dig som tränar utomhus vid kyligare väder. Vårt sortiment kommer från flera högkvalitativa varumärken och i olika prisklasser för att du ska kunna hitta plagg som passar dig och din personliga stil. Vi har självklart kläder både för kvinnor och män här på Proteinbolaget. Löparkläder ska gärna ha kompression, vilket ökar blodcirkulationen tack vare ökat tryck på dina vävnader. Dessutom är kompressionskläder bra på så sätt att de både stabiliserar och värmer. Rätt typ av träningskläder kommer att optimera din träning, vilket kommer göra skillnad i din träning. Det är också viktigt att ha rätt löparskor som dämpar belastningen när du springer.

Underkläder för träning och sportbehåar

Vi har också bra underkläder samt ett brett utbud av sportbehåar. En sport-BH eller crop top som håller bysten på plats under träning är guld värt. Den ska vara bekväm, sitta rätt och sköta sitt arbete med att stötta brösten under träning. Utan en bra sport-BH kommer du att känna dig obekväm på gymmet, vilket försämrar din prestation. Bra gymkläder behöver inte vara dyra, hos oss hittar du varianter i flera prisklasser.

Träningstights från kända varumärken

Vi har träningstights i allsköns färger och mönster för att alla ska kunna hitta en passande variant. Om du tränar mycket behöver du flera par tights i din garderob, välj högkvalitativa varianter ur vårt sortiment. Bland varumärkena vi samarbetar med finner du bland annat Fitnessjunkie, Gorilla Wear och Better Bodies. Se till att du har många tränings t-shirts i garderoben så att du alltid har rena och fräscha kläder att träna i. Glöm inte att kolla våra accessoarer också, som nyckelband, wristbands och arm sleeves.

Om du föredrar att träna i shorts har vi även sådana i vårt sortiment, både för kvinnor och män. Dessutom handlar du alltid med prisgaranti hos oss på Proteinbolaget. Köp varor för minst 499 kronor och slipp fraktkostnaden. Vi ger dig även snabb leverans av dina produkter så att du kan bege dig till gymmet fort. Bland våra träningskläder kan du filtrera utbudet genom kategori, storlek, färg eller pris för att du enklare ska kunna hitta just det du är ute efter i vårt stora sortiment. Matcha gärna träningskläderna med en matchande mössa eller keps.