Proteinbolaget rabattkod

Söker du efter en rabattkod? Ta del av information om Proteinbolagets rabattkoder här!

Här har vi samlat information om hur du hittar och använder rabattkoder från Proteinbolaget.

Den säkraste källan till våra rabattkoder är vårt nyhetsbrev, där är du alltid först med att ta del av våra aktiva rabattkoder. Ett annat bra ställe att spana efter rabattkoder på är Instagram, där gör vi en hel del samarbeten. Våra koder ger ofta rabatt på allt från hela köp till specifika produkter eller fri frakt. Men det gäller att vara snabb, våra koder är bara aktiva under utvalda perioder.

Är du student? Via Mecenat eller Studentkortet kan du få studentrabatt.

Aktiva rabattkoder

Just nu finns det inga aktiva rabattkoder.

Hur använder jag min rabattkod?

När du handlat klart och går till kassan så hittar du möjligheten att lägga till din rabattkod högst upp i högra hörnet. När du klickar på texten Lägg till rabattkod eller presentkort poppar det upp ett fält där du kan klistra in eller skriva in din kod.

Om allt gick rätt till kommer du att se en grön text som bekräftar att rabattkoden du angav är giltig och att du fått rabatt på din order.

Varför fungerar inte min rabattkod?

Om du klistrat eller skrivit in en rabattkod som inte är giltig kommer du att få upp en röd text som förklarar att din kod är ogiltig. Det kan bero på att du skrivit in koden fel, att giltighetstiden för koden har utgått eller att köpet inte uppfyller kravet för koden.

För att undvika att skriva in fel kod rekommenderar vi att du kopierar och klistrar in koden istället för att memorera den. Vi uppmanar alltid att du kontrollerar att din rabattkod fortfarande är giltig och att den uppfyller alla kriterier som behövs.

Kan jag kombinera min rabattkod med andra erbjudanden?

Det kan vara väldigt individuellt beroende på vad det är för rabattkod och vad det är för kampanj. I vissa fall går rabattkoder att kombinera med redan nedsatta varor, ibland inte. Vi försöker alltid ge tydliga instruktioner på hur och när koderna är giltiga.

Har era ambassadörer rabattkoder?

Alla våra fantastiska ambassadörer har personliga rabattkoder som är aktiva under utvalda perioder. Vårt tips är att hålla utkik efter deras koder på Instagram!

Finns det produkter som utesluts från rabattkoder?

Ja, vissa rabattkoder går inte att kombinera med produkter på kampanj.

Varumärken/Produkter som ej gäller för rabattkoder oavsett kampanjpris eller inte:
- NOCCO
- Barebells
- GAAM 100% Whey
- Vitamin Well
- Sista chansen
- Månadens Golden Deals