Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Artikel 10 av 10

En lugnande effekt

Om du lider av stress eller sömnproblem är GABA ett fenomenalt kosttillskott eftersom det har en lugnande effekt på nervsystemet. Det är även bra för dig som tränar mycket och ofta är på språng eller aktiverar dig fysiskt. Efter träningen kan det ibland vara svårt att aktivera sig. Då är GABA verkligen behjälpligt. Ta GABA dagligen 1-2 kapslar före sänggåendet på fastande mage och känn lugnet komma!

Många gånger är våra GABA-preparat utökade med till exempel B-vitaminer. Dessa i sin tur hjälper dig att motverka trötthet och utmattning. Kolla igenom vårt sortiment av GABA för att se vilken produkt som skulle kunna passa dig bäst. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har frågor.

Har GABA biverkningar?

Rapporterade biverkningar av GABA är få och de flesta upplever enbart de postivia effekterna. Vid höga doser av GABA däremot finns det rapporterade biverklningar som ökad puls och andfåddhet. Dessa symptom har då varit milda och övergående. Se därför till att följa produktrekomendationer för att undvika detta.