Köp Sport-BH | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Sport-BH

Ett av dom viktigaste plaggen när du tränar är en välsittande sport-BH, ingen träningsgarderob är komplett utan. En bra sport-BH ska sitta skönt och gärna vara snygg också. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
42
Utgående Produkt
NEBBIA Open Back Bra, Mocha
70
Utförsäljning
Fitnessjunkie Signature Crop Top White
Fler varianter
43
Utgående Produkt
NEBBIA Melange Top, Blue
Fler varianter
Relode Sports Bra, Grey
Fler varianter
25
ICANIWILL XSports Bra Mint Camo
Fler varianter
Artikel 28 av 149

Senast besökta produkter

Sport-BH som sitter rätt!

Att hitta en sport-BH som sitter som den ska kan ibland vara allt annat än lätt. Ibland känns det som att snygga sport-BH:ar sitter dåligt medan dom sport-BH:ar som sitter bra inte är så snygga! Vi tror på att du kan få allt så därför har vi samlat massor av sport-BH:ar som uppfyller dom flesta kraven!

En bra utgångspunkt är att välja en sport-BH i rätt storlek. Det kanske verkar självklart men det är inte alltid fallet. En för liten, eller för stor, sport-BH kan skapa rejält med obehag. Hitta en skön sport-BH i ett bra funktionsmaterial som hjälper dig att transportera fukt från kroppen så är du på god väg. Låt inte en obekväm sport-BH göra dig obekväm på gymmet!


Hur hittar man rätt online?

Vi förstår att det kan vara svårt att få känslan för hur en sport bh känns eller passar när man köper den online. Därför försöker vi alltid att beskriva material och passform så bra vi kan i våra produktbeskrivningar.
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »