Veganska proteinbars – Naturliga godsaker | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Veganska proteinbars

Det är alltid gott med ett mellanmål under dagen eller i samband med träningen. Men se då till att få i dig rätt råvaror för att tillgodose kroppen på rätt sätt. Med veganska proteinbars får du inte bara gommen att njuta utan även musklerna. Gjorda med helt naturliga ämnen och utan tillsatser – på Proteinbolaget får du de godaste och bästa veganska alternativen till vanliga snackbars. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 13 av 13

Senast besökta produkter

Det hälsosamma mellanmålet

Veganska proteinbars är perfekta för återhämtning efter ett tungt träningspass, eller när du känner dig lite småsugen framåt eftermiddagen men vill undvika godis och ren bukfyllnad med vanligt snacks. Ett mellanmål ska gynna kroppen inombords, bygga upp den och ge dig bra energi. Ta med en vegansk proteinbar i fickan på väg till gymmet, skolan eller ta med ett helt paket att ha på kontoret att bjuda medarbetarna på vid fikapausen.

Veganska proteinbars med härliga smaker

På Proteinbolaget har vi mängder med veganska proteinbars i de godaste smaker som passar alla.

  • Kokosnöt
  • Choklad
  • Hasselnöt
  • Jordnötter
  • Blåbär

Dessa smaker och många fler kan du hitta i vårt utbud. Många gånger kan du välja mellan att köpa en enskild proteinbar eller ett helt paket så att du fyller skafferiet för ett tag framöver. Välj mellan många olika varumärken av högsta kvalitet som ger dig energi med rätt kalorier, bra konsistens och ordentligt med näringsinnehåll.

Exempel på proteiner i veganska proteinbars

Det naturliga proteinet kan komma från flera källor. Ärtprotein och sojaprotein är bara två som kan nämnas, men det finns även protein från ris. Vi kan vara tacksamma för att man numera lyckats ta fram så bra alternativ till vanliga bars och där fler och fler föredrar att gå åt det gröna hållet helt och fullt. Fördelen med veganska proteinbars är också att de är mycket mättande och har högt fiberinnehåll, bra fetter och fattiga på socker. En nyttobomb, helt enkelt!