Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-15%
Summer Sale
43 GAAM CLA 100 caps
Fler varianter
169 kr 199 kr
-15%
Summer Sale
9 Elit Nutrition CLA + L-Carnitine 180 g
Fler varianter
-20%
Summer Sale
2 BioTechUSA CLA 400 80 caps
-15%
Summer Sale
1 Elit Nutrition CLA 90 caps
-11%
Summer Sale
4 GAAM CLA 200 caps
Fler varianter
338 kr 379 kr
-6%
Summer Sale
1 GAAM CLA 300 caps
Fler varianter
507 kr 539 kr
Artikel 8 av 8

Vad är CLA?

CLA är en grupp essentiella fettsyror som ingår i Omega 6-familjen. Det innebär att de är viktiga för kroppen men måste tillföras och kan alltså inte produceras på egen hand. Du får i dig CLA på naturlig väg genom mejeriprodukter och kött men kan ibland behöva en extra dos via ett högkoncentrerat CLA kosttillskott för att påskynda viktminskningen.

Enligt studier har viss skillnad påvisats med CLA tillskott där fettförbränningen har påverkats positivt. Hur effektivt det är är ännu inte helt klarlagt men man kan helt klart säga att det hjälper till en viss del, speciellt i kombination med träning och diet. Hämmar fettlagring och bildandet av fett


Hur fungerar då CLA? Jo, CLA sägs bidra till ett hämmande av enzymer som bidrar till fettbildningen i cellerna samt lagringen av fett. Med andra ord ökar CLA fettförbränningen. Dina muskler definieras snabbare och din vikt minskar.

Dosering! Ta gärna 1-2 kapslar två gånger per dag, gärna innan ett träningspass.

Vad är CLA bra för?

Forskning har visat att CLA kan hjälpa till att minska kroppsfett, särskilt i bukområdet, och öka muskelmassa. CLA kan också bidra till att minska inflammation, förbättra insulinresistens och förbättra hjärthälsa.

Är CLA farligt?

CLA anses vara säkert att ta i rekommenderade doser. Men som med alla kosttillskott är det viktigt att följa doseringsinstruktionerna och rådgöra med en läkare om du har några hälsoproblem eller tar mediciner.

När ska man använda CLA?

CLA kan användas som en del av en hälsosam livsstil för att stödja viktminskning och fettförbränning. Det är inte ett mirakelmedel och kommer inte att ersätta en balanserad kost och regelbunden träning.

När ska man ta CLA?

Det rekommenderas att ta CLA-kosttillskott en till tre gånger om dagen med måltider för att hjälpa till att minska kroppsfett och öka muskelmassa.

Vad är CLA-fettförbränning?

CLA anses hjälpa till att öka kroppens ämnesomsättning och fettförbränning, vilket kan bidra till viktminskning och förbättrad kroppssammansättning.

Vad är CLA-tillskott?

CLA-tillskott är en koncentrerad form av konjugerad linolsyra som säljs som ett kosttillskott för att stödja viktminskning och fettförbränning.

Vad är CLA-viktminskning?

CLA anses hjälpa till att minska kroppsfett och öka muskelmassa, vilket kan bidra till viktminskning och förbättrad kroppssammansättning.

Vad är CLA-fettsyra?

CLA är en typ av omega-6-fettsyra som förekommer naturligt i mjölk, kött och vissa växtoljor. Det kan också tas som ett kosttillskott för att stödja viktminskning och fettförbränning.

Vad är kosttillskott CLA?

Kosttillskott CLA är en form av CLA som säljs som ett kosttillskott för att stödja viktminskning och fettförbränning. Det är viktigt att köpa högkvalitativa kosttillskott från pålitliga tillverkare för att säkerställa dess effektivitet och kvalitet.

CLA tabletter och tillskott hos Proteinbolaget

CLA kosttillskott finns i kapslar och tabletter här hos Proteinbolaget. Våra produkter håller alltid hög kvalitet och kommer från ledande tillverkare. Du kan hitta rena CLA tillskott eller tabletter med andra aktiva ingredienser tillsammans med CLA för ytterligare effekt. Har du frågor – tveka inte att kontakta vår kundtjänst.