Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Artikel 13 av 13

Vad är CLA?

CLA är en grupp essentiella fettsyror som ingår i Omega 6-familjen. Det innebär att de är viktiga för kroppen men måste tillföras och kan alltså inte produceras på egen hand. Du får i dig CLA på naturlig väg genom mejeriprodukter och kött men kan ibland behöva en extra dos via ett högkoncentrerat CLA kosttillskott för att påskynda viktminskningen.

Enligt studier har viss skillnad påvisats med CLA tillskott där fettförbränningen har påverkats positivt. Hur effektivt det är är ännu inte helt klarlagt men man kan helt klart säga att det hjälper till en viss del, speciellt i kombination med träning och diet.
Hämmar fettlagring och bildandet av fett
Hur fungerar då CLA? Jo, CLA sägs bidra till ett hämmande av enzymer som bidrar till fettbildningen i cellerna samt lagringen av fett. Med andra ord ökar CLA fettförbränningen. Dina muskler definieras snabbare och din vikt minskar.

Dosering! Ta gärna 1-2 kapslar två gånger per dag, gärna innan ett träningspass.

CLA tabletter och tillskott hos Proteinbolaget

CLA kosttillskott finns i kapslar och tabletter här hos Proteinbolaget. Våra produkter håller alltid hög kvalitet och kommer från ledande tillverkare. Du kan hitta rena CLA tillskott eller tabletter med andra aktiva ingredienser tillsammans med CLA för ytterligare effekt. Har du frågor – tveka inte att kontakta vår kundtjänst.