Om Proteinbolaget
Logga in
Historik

Om Proteinbolaget

2012

Proteinbolagets historia började 2012 med två unga karlskogabor som pluggade flygteknik i Västerås. Från ett studentrum på 24 kvadratmeter drev Adam Gillberg och Mårten Åkeson vad som kom att bli det Proteinbolaget som vi alla känner och älskar idag. Efter sex månader flyttade Proteinbolaget med Adam och Mårten hem till Karlskoga igen. Där blev den första lokalen en källarskrubb hos Adams föräldrar.

2018

Efter att den första leveransen tagits emot började Proteinbolaget ta fart, på bara några år växte Proteinbolaget ur två butiker och ett lager. I skrivande stund utgör två kontor och 1500 kvadratmeter lager Proteinbolagets nuvarande arbetsyta.

I dagsläget är Proteinbolaget.se Sveriges snabbaste växande e-handel inom kosttillskott och träningskläder. Proteinbolaget erbjuder inte bara produkter från dom största globala varumärkena utan även produkter från egna varumärken. En modern startup med högt tempo och stark tillväxt, helt enkelt. 2018 utsågs Proteinbolaget till årets Gasell i Örebro län (då vi under de senaste tre åren växt med 828% och varit lönsamma!). Idag är vi 27 stjärnor i bolaget och nästa stora steg för fortsatt tillväxt är att expandera till nya marknader.

2019

Proteinbolaget är ett ungt bolag, både när det kommer till dom anställdas ålder och bolagets ålder. Ett riktigt ambitiöst team som varje dag jobbar för att ständigt förbättra Proteinbolaget och din upplevelse hos oss, där helheten är viktig. Vår kundservice är också i toppklass för alla tillfällen du har frågor och funderingar.