Det här är Proteinbolaget!

Proteinbolagets vision är att vara ledande inom kosttillskott samt tränings- och hälsorelaterade produkter. Vi ska göra det enkelt för våra kunder att leva ett sunt och hälsosamt liv genom att erbjuda ett enkelt, snabbt och ansvarsfullt sätt att handla på. Sedan start 2012 har vi hjälpt hundratusentals kunder att hitta de kosttillskott, livsmedel och andra hälsoprodukter de behöver, med fokus på snabb leverans, hög kvalitet och låga priser.

Du kan helt enkelt känna dig trygg när du handlar hos oss på Proteinbolaget. Vi erbjuder prisgaranti, vi tar hand om vår omvärld och jobbar hållbart och säkert och vi ger dig alltid 30 dagars öppet köp och ångerrätt.

Kontakta oss om du har några frågor om din order eller våra produkter. Våra proteinhjältar finns tillgängliga i chatten måndag till fredag 07:00-18:00. Du kan också nå oss på mail info@proteinbolaget.se och få svar inom 24 timmar (vardagar). Kundupplevelsen är högsta prio för oss på Proteinbolaget!

Proteinbolagets varumärken

GAAM logo
GAAM är ett väletablerat svenskt varumärke som grundades tidigt 2014 på grund av ett växande marknadstryck efter svensktillverkade kostillskott med bra smak och lågt pris.
VeganHey logo
Det svenska livsstilsmärket VeganHey skapar veganska produkter med samtid, framtid och design i fokus. Alla produkter är tillverkade i Sverige och speciellt framtagna för människor med en aktiv livsstil.
Fitnessjunkie logo
Fitnessjunkie är för dem som har en genuin passion för träning och lever en fitnesslivsstil. Vi hjälper dig att nära din passion med högkvalitativa produkter - som gör jobbet men inte kostar en förmögenhet. Inget fluff, bara protein, gainer och aminosyror.

Checka in Proteinbolagets historia 🤩

2012

Proteinbolagets historia började 2012 med två unga karlskogabor som pluggade flygteknik i Västerås. Från ett studentrum på 24 kvadratmeter drev Adam Gillberg och Mårten Åkeson vad som kom att bli det Proteinbolaget som vi alla känner och älskar idag. Efter sex månader flyttade Proteinbolaget med Adam och Mårten hem till Karlskoga igen. Där blev den första lokalen en källarskrubb hos Adams föräldrar.

2018

Efter att den första leveransen tagits emot började Proteinbolaget ta fart, på bara några år växte Proteinbolaget ur två butiker och ett lager. Proteinbolagets arbetsyta utgörs nu av två kontor och 1500 kvadratmeter lager. Vid den här tidpunkten är Proteinbolaget.se Sveriges snabbaste växande e-handel inom kosttillskott och träningskläder.

Proteinbolaget erbjuder inte bara produkter från dom största globala varumärkena utan även produkter från egna varumärken. En modern startup med högt tempo och stark tillväxt, helt enkelt. 2018 utsågs Proteinbolaget till årets Gasell i Örebro län, då vi under de senaste tre åren växt med 828% och varit lönsamma!

2019

Proteinbolaget är ett ungt bolag, både när det kommer till de anställdas ålder och bolagets ålder. Ett riktigt ambitiöst team på 26 personer jobbar varje dag för att ständigt förbättra Proteinbolaget och din upplevelse hos oss, där helheten är otroligt viktig. Vår kundservice är också i toppklass för alla tillfällen du har frågor och funderingar.

2020

Varumärket VeganHey som producerar endast 100% veganska produkter förvärvas. Ny modern logo lanseras och GAAM Nutrition byter namn till GAAM och får i samma veva en ny grafisk profil. Hemsidan uppdateras med ny grafisk profil och surfhastigheten ökas - allt för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig som kund att handla.

2021

Proteinbolaget introducerar ACTLY, vårt nya egna varumärke med tillbehör och redskap till såväl gym- som hemmaträning. Bolaget har nu växt till 40 drivna personer och har även 2021 fått utmärkelsen Gasellföretag. Vi har flyttat in i ett större lager för att även i fortsättningen kunna packa dina beställningar så snabbt och smidigt som möjligt.

2022

Proteinbolaget fyller 10 år och firar stort med ett kalas för både kunder och medarbetare. Bolaget fortsätter att växa i rasande takt och därmed öppnar nytt kontor i Stockholm. Vi har även fått utmärkelsen Gasellföretag för 2022 och är fortfarande Sveriges snabbaste växande e-handel inom kosttillskott och träningskläder.

2023

Proteinbolaget lanserar fitnessjunkie, vårt egna varumärke med billiga kosttillskott utan en massa fluff till de som har en genuin passion för att träna och leva en aktiv livsstil. Bolaget har växt till 57 drivna personer. Vi har blivit utnämnda till Mästargasell av Dagens industri, efter att ha fått utmärkelserna Gasellföretag år 2018, 2021 och 2022. GAAM fortsätter även att växa och har vunnit pris för årets lansering på MEDS leverantörsdag. Proteinbolaget var finalister i PriceRunners Årets E-handlare inom kategorin hälsa.