Om Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Om Proteinbolaget


Proteinbolagets historia började 2012 med två unga karlskogabor. Vi, företagets grundare Mårten Åkeson och Adam Gillberg, studerade på den tiden flygteknik i Västerås, och drev företaget från ett studentrum på 24 kvadratmeter. Efter sex månader flyttade företaget med oss hem till Karlskoga, där blev den första lokalen en skrubb i Adams föräldrars källare. Efter att den första leveransen tagits emot i skrubben började resan ta fart. Två butiker och ett halvt lager senare utnyttjar Proteinbolaget idag ett kontor och ett helt lager på över 1000 kvadratmeter, med drygt 10 000 st artiklar på hyllorna. Det är i runda slängar 40 gånger så stor yta som studentrummet där resan började.


Proteinbolaget AB är i dagsläget en av Sveriges ledande återförsäljare inom kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör. Idag kan vi erbjuda dig marknadens största varumärken från hela världen. Proteinbolagets mål är att leverera produkter av hög kvalité riktade till dig med ett intresse för träning och hälsa. 2014 utvecklade vi vårt eget varumärke GAAM Nutrition, döpt efter våra initialer. Produkterna från GAAM Nutrition tillverkas i Sverige och är gjorda av svenska råvaror. Vi ser också till att erbjuda konkurrenskraftiga priser eftersom inga mellanhänder är inkopplade.

Proteinbolagets framtidsplaner är att bli ledande inom kosttillskott och näthandel. Och fortsätta jobba mot att alltid göra dig som kund nöjd, oavsett om det är ditt första köp eller om du är en återkommande kund. Målsättningen har sedan 2012 varit att bli en framgångsrik och pålitlig aktör i branschen, vilket vi nu anser oss att vara.


Vi är ett ungt bolag, både när det kommer till de anställdas ålder och bolagets ålder. Ett riktigt ambitiöst team som jobbar för att ständigt förbättra Proteinbolaget och din upplevelse hos oss, där helheten är viktig. Det ska vara lika roligt att handla hos oss som det ska vara att få paket från oss. När du får ditt paket ska det synas, vi vill att du ska vara stolt när du hämtar ut paketet hos ombudet. Vår grafiska profil är lätt att känna igen vilket ska bidra till att du känner dig som en del av Proteinbolagets gemenskap. Vi har också lagt stort fokus vid att utveckla ett riktigt grymt team till vår kundtjänst med hög tillgänglighet när du har frågor eller funderingar.


Proteinbolaget har varit med om en riktig framgångsresa sedan starten 2012. En stor passion för entreprenörskap och träning har tagit oss långt, och mycket hårt arbete såklart.


Ladda ner Proteinbolagets logo