Köp HMB aminosyror | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

HMB

HMB är ett kosttillskott med ursprung i aminosyran leucin. Det är den aminosyra som till största del stimulerar muskeluppbyggnaden. Det gör HMB till ett perfekt tillskott för dig som är ute efter att öka din muskelmassa eller vill behålla den muskelmassa som du redan tränat dig till. Vi har HMB från välkända varumärken som BioTechUSA, Swedish Supplements och Olimp Sport Nutrition. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 9 av 9

Senast besökta produkter

Vad är HMB?

HMB är en så kallad metabolit. När du äter mat (eller liknande) så bryter din kropp ned maten. Produkterna från den nedbrytningen kallas metaboliter. HMB är en metabolit från den grenade aminosyran leucin. HMB produceras alltså när aminosyran leucin omsätts i kroppen. Studier visar att HMB hjälper till med muskeluppbyggnaden genom att förhindra muskelnedbrytningen när du tränar hårt eller går på diet.

Bryt ned och bygg upp

De flesta som tränar hårt vet hur viktigt det är att låta kroppen vila emellanåt. För att dina muskler ska få tid att byggas upp igen är det viktigt att ge dom rätt förutsättningar genom ordentligt med vila och eventuella kosttillskott. Här kan HMB kosttillskott underlätta återhämtningsprocessen. Det hjälper din kropp att återhämta sig och dina muskler att repareras fortare.

Vill du ha stora muskler måste du bygga mer muskelmassa än vad din kropp bryter ned. Gör du det så är det oftast inga problem att bygga muskler men det är inte alltid så enkelt. HMB hjälper dig på vägen genom att öka uppbyggnaden av muskelmassa samtidigt som det stoppar nedbrytningen.