Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-20%
Summer Sale
7 BioTechUSA HMB 150 caps
-18%
Summer Sale
6 GAAM HMB 120 caps
229 kr 279 kr
-5%
Summer Sale
2 Olimp HMB Mega caps 300 caps
-10%
Summer Sale
3 Olimp HMB Mega caps 120 caps
-8%
Summer Sale
0 3 x GAAM HMB 120 caps
687 kr 749 kr
-13%
Summer Sale
1 2 x GAAM HMB 120 caps
458 kr 529 kr
-10%
Summer Sale
0 Olimp HMBolon NX 300 caps
Artikel 7 av 7

Vad är HMB?

HMB är en så kallad metabolit. När du äter mat (eller liknande) så bryter din kropp ned maten. Produkterna från den nedbrytningen kallas metaboliter. HMB är en metabolit från den grenade aminosyran leucin. HMB produceras alltså när aminosyran leucin omsätts i kroppen. Studier visar att HMB hjälper till med muskeluppbyggnaden genom att förhindra muskelnedbrytningen när du tränar hårt eller går på diet.

Vad är HMB bra för?

HMB kan ha många fördelar för hälsan, inklusive att hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, minska muskelnedbrytning och öka fettförbränningen. Det kan också ha en positiv effekt på immunsystemet genom att minska inflammation och stödja cellhälsa.

Vilka är effekterna av HMB?

Effekterna av HMB kan variera beroende på personens hälsa och träningsrutin. Generellt kan HMB bidra till att öka muskelmassa och styrka, minska muskelnedbrytning och öka fettförbränningen. Det kan också ha en positiv effekt på immunsystemet genom att minska inflammation och stödja cellhälsa. Vissa studier har också visat att HMB kan ha en positiv effekt på konditionsträning och uthållighet.

Vilka är biverkningarna av HMB?

HMB har vanligtvis inga allvarliga biverkningar, men vissa personer kan uppleva milda biverkningar som magbesvär eller hudutslag. Det är också viktigt att notera att höga doser av HMB kan vara skadliga för hälsan och kan leda till leverskador. Det är därför viktigt att följa doseringsanvisningar.

Bryt ned och bygg upp muskler med HMB tillskott

De flesta som tränar hårt vet hur viktigt det är att låta kroppen vila emellanåt. För att dina muskler ska få tid att byggas upp igen är det viktigt att ge dom rätt förutsättningar genom ordentligt med vila och eventuella kosttillskott. Här kan HMB kosttillskott underlätta återhämtningsprocessen. Det hjälper din kropp att återhämta sig och dina muskler att repareras fortare.

Vill du ha stora muskler måste du bygga mer muskelmassa än vad din kropp bryter ned. Gör du det så är det oftast inga problem att bygga muskler men det är inte alltid så enkelt. HMB hjälper dig på vägen genom att öka uppbyggnaden av muskelmassa samtidigt som det stoppar nedbrytningen.