Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Artikel 8 av 8

Vad är HMB?

HMB är en så kallad metabolit. När du äter mat (eller liknande) så bryter din kropp ned maten. Produkterna från den nedbrytningen kallas metaboliter. HMB är en metabolit från den grenade aminosyran leucin. HMB produceras alltså när aminosyran leucin omsätts i kroppen. Studier visar att HMB hjälper till med muskeluppbyggnaden genom att förhindra muskelnedbrytningen när du tränar hårt eller går på diet.

Bryt ned och bygg upp

De flesta som tränar hårt vet hur viktigt det är att låta kroppen vila emellanåt. För att dina muskler ska få tid att byggas upp igen är det viktigt att ge dom rätt förutsättningar genom ordentligt med vila och eventuella kosttillskott. Här kan HMB kosttillskott underlätta återhämtningsprocessen. Det hjälper din kropp att återhämta sig och dina muskler att repareras fortare.

Vill du ha stora muskler måste du bygga mer muskelmassa än vad din kropp bryter ned. Gör du det så är det oftast inga problem att bygga muskler men det är inte alltid så enkelt. HMB hjälper dig på vägen genom att öka uppbyggnaden av muskelmassa samtidigt som det stoppar nedbrytningen.