Köp L-Lysin på Proteinbolaget.se | Prisgaranti & Fri retur
Hem
Sök
Historik
Bonusar

L-Lysin

Vill du stärka dina naglar eller ditt hår är L-Lysin aminosyran för dig. Den har betydelse för produktionen av kollagen, som behövs för att kunna stärka naglar, hår och hud. Den kan också ha påverkan på fettförbränningen eftersom att den räknas som ett förstadium till aminosyran karnitin.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-20293
Scitec Nutrition Lysine, 90 caps
PB-0119
Trec Vit.C + L-lysine Powder, 300 g
PB-2097
Self Omninutrition Lysine, 200 g
Artikel 1-3 av 3

Du kanske också gillar

Vad är L-Lysin?

L-Lysin är en essentiell aminosyra och räknas ofta som ett förstadium till kartitin. Lysin har betydelse för uppbyggnaden av proteinet kollagen. Det är ett ämne som bidrar till att stärka bland annat ditt hår, din hud och dina naglar.

L-Lysin som kosttillskott

Lysin som kosttillskott finns i proteintillskott men också som separat tillskott i sin fria form. Sitter namnet på en aminosyra ihop med ett L betyder det att aminosyran är i fri form. Vill du ha ett proteintillskott med Lysin så är det bra att vara medveten om att det då måste konkurrera om upptaget i kroppen eftersom det är sammansatt med andra aminosyror som också vill bli upptagna.

Lysin är populärt hos dom som vill stärka sina naglar, sitt hår och sin hud. Det hjälper till att bygga upp kollagen som behövs för just det.