Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Aminosyror Drycker Färdiga paket Gainer Hälsokost Kolhydrater Kreatin Led- & Muskelvärk Livsmedel Muskelökande Måltidsersättning Omega-3 / Fettsyror Prestationshöjare / PWO Proteinpulver Skönhet & Kroppsvård Snacks & Godis Träningskläder Träningstillbehör Viktminskning Vitaminer & Mineraler Återhämtning
-52%
Golden Deals!
354 GAAM Burn 240 g Fettförbrännare GAAM Burn 240 g Fettförbrännare
Fler varianter
-20%
Kampanj
189 GAAM EAA 400 g GAAM EAA 400 g
Fler varianter
199 kr 249 kr
314 GAAM P.W.R 360 g GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
279 GAAM BCAA 400 g GAAM BCAA 400 g
Fler varianter
-22%
Kampanj
31 2 x GAAM 100% Casein Premium 750 g 2 x GAAM 100% Casein Premium 750 g
Fler varianter
-52%
Kampanj
66 2 x GAAM Burn 240 g 2 x GAAM Burn 240 g
Fler varianter
239 kr 498 kr
88 GAAM ZMA 100 caps GAAM ZMA 100 caps
Fler varianter
-15%
Kampanj
49 GAAM Whey & Oats 1 kg Blandprotein GAAM Whey & Oats 1 kg Blandprotein
Fler varianter
Artikel 28 av 1376

Vad är kosttillskott?

Utöver din vanliga kost kan du behöva kosttillskott. Det är ett komplement så att du får i dig de näringsämnen du behöver i rätt dos, eller för att öka kroppens kapacitet vid träning. Många atleter tar kosttillskott innan, under eller efter träning. Det kan till exempel röra sig om C-vitamin, proteiner i form av aminosyror, järntillskott eller fettförbränningsprodukter.

Vilka kosttillskott bör man ta?

Vilka kosttillskott som du bör ta är individuellt. Det bästa är om du vet att du har brister av något eller att du ligger i riskzonen för att ha brist på vitaminer eller mineraler – det gör du till exempel genom olika tester hos läkare eller homeopat. Säkerställ ditt näringsintag med rätt kosttillskott. Om du tränar mycket kan du även vilja eller behöva ta kosttillskott som är avsedda för sport och muskelbyggande, alternativt viktnedgång. Även du som går på diet, är vegan eller vegetarian måste tänka dig för så att du inte får i dig för lite av vissa näringsämnen.


Har du frågor om de kosttillskott du hittar bland vårt utbud? Hör då av dig till oss genom vår kundservice eller livechatt. Vi hjälper dig gärna med vår erfarenhet och expertis till kosttillskott för just dig och dina behov!

Ersätt inte kosten med kosttillskott

Det som är viktigt att ha i åtanke är att kosttillskott just ska vara tillskott till kosten och inte en ersättare. Då kan du lida brist på andra ämnen. Gör en noggrann utvärdering och ta gärna vissa kosttillskott i kur så att du gör ett uppehåll då och då. Ofta ger det bättre resultat i slutändan.


Kosttillskott på Proteinbolaget

Utforska ett massivt utbud av kosttillskott hos oss på Proteinbolaget. Vi har alltfrån proteintillskott, olika sorters kreatintillskott, fettsyror, pwo-produkter, mineraler, vitmainer och så mycket mer. Alltid billiga priser och av hög kvalitet. Hitta rätt kosttillskott för just dig eller läs vår kosttillskott-guide.


Läs mer här:

10 anledningar till varför du bör använda kosttillskott