Crossfit – Produkter, tillbehör och tips för träningen | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Crossfit – en vardaglig träningsform

Det sägs ofta att den naturliga träningen som efterliknar våra vanliga rörelsemönster i vardagen och de som våra förfäder använde i arbetet, är den bästa. Crossfit är en tuff träningsform men som helt enkelt återupptar de uråldriga mänskliga rörelserna – såsom att klättra, hoppa, böja sig ned, släpa och kasta. Hos Proteinbolaget kan du lära dig intensiteten med crossfit tack vare våra tips av träningskläder och produkter. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
25
Oktoberkampanjer
Virtufit Speed Rope
Artikel 28 av 88

Senast besökta produkter

Versioner av crossfit

Inom crossfit kan du pröva på flera versioner beroende på om du vill ha mer styrketräning, uthållighet eller explosivitet med mera. Det kan innebära att olika rörelser prioriteras eller att de håller på längre innan man går över till en annan övning.

En mix av sporter

Crossfit är helt enkelt en träning som baseras på en rad olika sporter där man kan se mer eller mindre inslag av dem.

  • Tyngdlyftning
  • Intervallträning
  • Löpning
  • Gymnastik

På grund av crossfitens mångsidighet är sporten populär bland folk som jobbar inom yrken som polis, militär och brandkår. I Sverige finns det tusentals crossfit-gym att välja på. Kolla upp vad som finns på den ort du bor på!

Must have-produkter för crossfit

När du utövar crossfit används olika redskap såsom hantlar, skivstänger, rep, medicinbollar, hopprep med mera. Med de olika passen behöver du också bra träningskläder och accessoarer som fitnesshandskar, handledsskydd och tyngdlyftarbälte.

Boosta med kosttillskott! Crossfit kräver en rejäl fysisk prestation varje pass. Om du är en van crossfit-utövare kan vi rekommendera kosttillskott och proteinpulver för muskelbyggnad, reparation och snabbare återhämtning!

Kläder för tuffa pass

Om vi får säga det själva så har vi mycket bra koll på alla olika träningsformer och kan därmed också erbjuda tiptop träningsplagg för just crossfit från varumärken som XXX. Se till att du väljer kläder som går att röra sig perfekt i samt som ger stöd för överkroppen. Kolla in vårt sortiment av träningskläder och tillbehör för att få ut det optimala av din crossfit!
1  2  3  4  Nästa »