Köp Sojaprotein | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Sojaprotein

Sojaprotein är en bra proteinkälla för dig som vill hitta ett protein som är fritt från animalier och mjölkproteiner. Det är ett helt växtbaserat proteinpulver som utvinns ur sojabönan och innehåller en komplett aminosyraprofil. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-00032
Self Omninutrition Soy Protein, 1 kg
Fler varianter
Self Omninutrition
Self Omninutrition Soy Protein, 1 kg
179 kr
PB-1090
Scitec Nutrition Soy Pro, 910 g
Fler varianter
Scitec Nutrition
Scitec Nutrition Soy Pro, 910 g
179 kr
PB-5630
Olimp Sojavit 85, 700 g
Olimp Sport Nutrition
Olimp Sojavit 85, 700 g
119 kr
Artikel 3 av 3

Senast besökta produkter

Vad är sojaprotein?

Sojaprotein utvinns, inte helt förvånande, ur sojabönan som är en av få plantprodukter som på egen hand kan förse din kropp med alla essentiella aminosyror den behöver. Det vanligaste sojaproteinet är kosttillskott i form av sojaisolat. Då har sojaproteinet filtrerats och isolerats från sojabönans övriga beståndsdelar. Likt kasein är sojaprotein ett långsamt proteinpulver.

Sojaprotein som kosttillskott? I dagsläget finns det väldigt delade åsikter om sojaprotein och sojaprodukter överlag. Vissa älskar sojaprodukter och hyllar det som ett nyttigt etiskt alternativ till protein från djur. Andra avskyr sojaprodukter och hävdar att det har negativa effekter på både kroppen och miljön. Det enda du kan göra är att prova själv och bestämma dig för vad du tycker om sojaprotein.

Med det sagt så finns det många fördelar med sojaprotein. Bland annat så är det ett plantbaserat alterativ för vegetarianer och veganer. Det är alltså helt vegetabiliskt och fritt från animalier, och det är också fördelaktigt för dig som är inte tål mjölkprodukter. Med andra ord så är sojaprotein en utmärkt lösning för dig som har svårt att hitta proteinkällor från annat håll.
Sök