Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Pris
Visa kampanjartiklar
-25%
Kampanj
14 Better Bodies Glute Force Better Bodies Glute Force
Fler varianter
-50%
Utförsäljning
1 Relode Resistance Band Relode Resistance Band
Fler varianter
-20%
6 GAAM Power Band 3 pack GAAM Power Band 3 pack
Fler varianter
11 GAAM Booty Builder GAAM Booty Builder
Fler varianter
0 Tiguar Pilatesring Tiguar Pilatesring
Fler varianter
Artikel 28 av 34

Helkroppsträning med gummiband

Det går att göra massor av övningar för hela kroppens muskler med enkla gummiband. Du kan även köpa träningsband med olika motstånd eller kit med band som har olika motstånd i varje produkt.

Tips på några enkla övningar


Stående rodd

Sätt gummibandet under fötterna och stå axelbrett isär. Korsa händerna och ta tag i handtagen på banden och dra sedan armarna uppåt med överarmarna nära överkroppen. Fantastisk övning för tricepsmusklerna.

Höftlyft och magträning
Lägg dig på rygg med benen ihop och fötterna mot taket. Fäst handtagen under vardera fot och hela gummibandet runt kroppen och runt svankryggen. Pressa höften och benen mot taket och känn hur det stramar i både mage, rumpa och ben.

Benövningar
Fäst ett gummiband runt ett tungt och stabilt föremål och fäst den andra änden runt foten eller ankeln. Pressa benet utåt respektive inåt beroende på om du vill träna insidan eller utsidan av låret. Byt ben.

Stort urval av träningsband för alla rörelser

Hos oss kan du köpa gummiband med olika motstånd, i massor av färger, enskilda eller i kit. Med handtag eller utan, det är du som avgör. Ett bra tips kan vara att köpa träningsband både med och utan handtag då vissa rörelser underlättar om du har respektive inte har handtag. Knyt banden runt stolpar eller träna på balkongen. Träningsband har inga gränser och det har heller inte din träning!

Läs mer här:

Gummiband – tips på träning och övningar