Köp K-vitamin | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

K-vitamin

Det är inte helt ovanligt att K-vitamin hamnar i skymundan när man pratar om viktiga vitaminer, eftersom det är svårt att lida av allvarlig brist på den. Det kan kännas lite oförtjänt eftersom K-vitamin har flera viktiga funktioner i kroppen. Bland annat förknippas vitamin K med benhälsa. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-9834
Viterna Vitamin D3 + K2, 90 caps
Viterna
Viterna Vitamin D3 + K2, 90 caps
199 kr
PB-479
Delta Nutrition Vitamin D3+K2, 60 caps
Delta Nutrition
Delta Nutrition Vitamin D3+K2, 60 caps
179 kr
PB-58227
Swedish Supplements Vitamin K2, 90 tabs
Swedish Supplements
Swedish Supplements Vitamin K2, 90 tabs
149 kr
PB-8008
Strength Vitamin K2, 100 caps
Strength Sport Nutrition
Strength Vitamin K2, 100 caps
129 kr
Artikel 4 av 4

Senast besökta produkter

Vad är K-vitamin?

K-vitamin är ett fettlösligt vitamin som kan delas in i två grupper: K1-vitamin och K2-vitamin. Bland annat spelar K-vitamin en central roll i processen som får blodet i kroppen att koagulera och är viktigt för bildandet av olika proteiner.


Vad är K-vitamin bra för?

K-vitamin fungerar genom att det aktiverar en rad proteiner på flera olika ställen i kroppen. Den aktiveringen leder till att proteinerna i din kropp kan binda till sig kalcium. K2-vitamin är särskilt viktigt för transporten av kalcium till ditt skelett och hjälper dig att behålla en normal benstomme. K1-vitamin har däremot sin troligen viktigaste funktion i din lever. Där tas det det snabbt upp från blodet och aktiverar proteiner som bidrar till en normal blodlevring.
Sök