Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 9 av 9

Förutom att hålla dig ung och fräsch är Coenzym Q10 en annan bidragande faktor till ett hälsosammare och piggare tillstånd. Många gånger ingår det i kosttillskott med vitamin C och B12 som ett ypperligt komplement.

Fördelar med Coenzym Q10

Vitaminen Coenzym Q10 har många potentiella hälsofördelar. Det hjälper till att göra dig frisk både invärtes och utvärtes till stor del:

  • Den agerar som en antioxidant
  • Den stärker ditt immunförsvar
  • Den ger ungdomlig hy och motverkar uppkomsten av rynkor
  • Det är bra för hjärta och blodkärl
  • Den gör dig piggare

Flera nya forskningsresultat visar på intressanta utfall gällande ett högdoserat tillskott av Coenzym Q10. Enligt vetenskapen har enzymet en stor och positiv effekt både för att göra dig piggare och friskare men också för att ge dig ett snyggare yttre.

Köp Coenzym Q10 kosttillskott på Proteinbolaget

Är du också nyfiken på Coenzym Q10 och vad det kan göra för ditt välmående? I Proteinbolagets sortiment av de bästa kosttillskotten med Coenzym Q10 kan du välja och vraka för att hitta ett som passar just dig. Njut av ett aktivt liv och en frisk hy bara genom att ta en eller några kapslar om dagen. Våra produkter håller hög kvalitet, du kan köpa dem till fri frakt om du kommer upp i en högre summa än 499 kronor.