Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
5 GAAM Q10 60 caps
Fler varianter
-30%
Kampanj
2 BioTechUSA H2O Q10 60 caps
-10%
Paketpris
1 GAAM Q10 180 caps
Fler varianter
-5%
Paketpris
0 GAAM Q10 120 caps
Fler varianter
Artikel 8 av 8

Vad är Q10?

Q10, eller ubikinon, är ett vitaminliknande ämne som finns naturligt i kroppen. Det är en viktig del av cellernas energiproduktion och fungerar även som en antioxidant. Detta ämne finns i alla kroppens celler, men det är särskilt koncentrerat i hjärtat, levern, njurarna och binjurarna. Det är också viktigt för immunförsvaret och för att skydda cellerna från skador.

Eftersom Q10-produktionen minskar med åldern kan det leda till en ökad risk för vissa hälsoproblem, såsom hjärtsjukdomar, cancer och neurodegenerativa sjukdomar. Och då kan kosttillskott vara till hjälp. Q10 finns i vissa livsmedel, såsom kött, fisk, ägg och gröna bladgrönsaker. Men det är svårt att få i sig tillräckligt med Q10 från kosten, särskilt om man är äldre. Vi har skrivit en artikel om vad Q10 är och vad det är bra för, här går vi igenom allt du behöver veta om Coenzym Q10.

Hälsofördelar med Q10

Koenzym Q10 hjälper till att göra dig frisk både invärtes och utvärtes till stor del. Den har många potentiella hälsofördelar:

  • Den agerar som en antioxidant
  • Den stärker ditt immunförsvar
  • Den ger ungdomlig hy och motverkar uppkomsten av rynkor
  • Det är bra för hjärta och blodkärl
  • Den gör dig piggare

Flera nya forskningsresultat visar på intressanta utfall gällande ett högdoserat tillskott av Coenzym Q10. Enligt vetenskapen har enzymet en stor och positiv effekt både för att göra dig piggare och friskare men också för att ge dig ett snyggare yttre.

Köp Q10 kosttillskott hos Proteinbolaget

Är du också nyfiken på Coenzym Q10 och vad det kan göra för ditt välmående? I Proteinbolagets sortiment av de bästa kosttillskotten med Q10 kan du välja och vraka för att hitta ett som passar just dig. Njut av ett aktivt liv och en frisk hy bara genom att ta en eller några kapslar om dagen. Våra produkter håller hög kvalitet, du kan köpa dem till fri frakt om du kommer upp i en högre summa än 599 kronor.

Osäker på vilket Q10-tillskott som passar dig? För att ge dig lite inspiration på din jakt efter rätt tillskott har vi skrivit en artikel "Q10 bäst i test 2024", här jämför vi fyra av mest populära Q10-tillskott och korar en vinnare!