Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Finns i lager
Artikel 8 av 8

Vad är Q10?

Q10, eller ubikinon, är ett vitaminliknande ämne som finns naturligt i kroppen. Det är en viktig del av cellernas energiproduktion och fungerar även som en antioxidant. Detta ämne finns i alla kroppens celler, men det är särskilt koncentrerat i hjärtat, levern, njurarna och binjurarna. Det är också viktigt för immunförsvaret och för att skydda cellerna från skador. Eftersom Q10-produktionen minskar med åldern kan det leda till en ökad risk för vissa hälsoproblem, såsom hjärtsjukdomar, cancer och neurodegenerativa sjukdomar. Och då kan kosttillskott vara till hjälp. Q10 finns i vissa livsmedel, såsom kött, fisk, ägg och gröna bladgrönsaker. Men det är svårt att få i sig tillräckligt med Q10 från kosten, särskilt om man är äldre.

Fördelar med Coenzym Q10

Vitaminen Coenzym Q10 har många potentiella hälsofördelar. Det hjälper till att göra dig frisk både invärtes och utvärtes till stor del:

  • Den agerar som en antioxidant
  • Den stärker ditt immunförsvar
  • Den ger ungdomlig hy och motverkar uppkomsten av rynkor
  • Det är bra för hjärta och blodkärl
  • Den gör dig piggare

Flera nya forskningsresultat visar på intressanta utfall gällande ett högdoserat tillskott av Coenzym Q10. Enligt vetenskapen har enzymet en stor och positiv effekt både för att göra dig piggare och friskare men också för att ge dig ett snyggare yttre.

Billigt Q10 hos Proteinbolaget

Är du också nyfiken på Coenzym Q10 och vad det kan göra för ditt välmående? I Proteinbolagets sortiment av de bästa kosttillskotten med Coenzym Q10 kan du välja och vraka för att hitta ett som passar just dig. Njut av ett aktivt liv och en frisk hy bara genom att ta en eller några kapslar om dagen. Våra produkter håller hög kvalitet, du kan köpa dem till fri frakt om du kommer upp i en högre summa än 599 kronor.