Coenzym Q10 för anti ageing – Proteinbolaget
Logga in
Historik

Coenzym Q10

Coenzym Q10 finns i mitokondrierna som bidrar till cellförnyelse. Därför är Coenzym Q10 ett välkänt anti ageing-medel som ingår i många skönhetspreparat och kosttillskott. Det är en viktig ingrediens som bidrar till energiproduktion och genererar reparation. Håll dig mer ungdomlig med Coenzym Q10 som du kan köpa här på Proteinbolaget.

Förutom att hålla dig ung och fräsch är Coenzym Q10 en annan bidragande faktor till ett hälsosammare och piggare tillstånd. Många gånger ingår det i kosttillskott med vitamin C och B12 som ett ypperligt komplement.

Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 8 av 8

Senast besökta produkter

Fördelar med Coenzym Q10

Fördelarna med Coenzym Q10 är många. Det hjälper till att göra dig frisk både invärtes och utvärtes till stor del.

  • Den agerar som en antioxidant
  • Den stärker ditt immunförsvar
  • Den ger ungdomlig hy och motverkar uppkomsten av rynkor
  • Det är bra för hjärta och blodkärl
  • Den gör dig piggare

Flera nya forskningsresultat visar på intressanta utfall gällande ett högdoserat tillskott av Coenzym Q10. Enligt vetenskapen har enzymet en stor och positiv effekt både för att göra dig piggare och friskare men också för att ge dig ett snyggare yttre.

Köp Coenzym Q10 kosttillskott här

Är du också nyfiken på Coenzym Q10 och vad det kan göra för ditt välmående? I Proteinbolagets sortiment av de bästa kosttillskotten med Coenzym Q10 kan du välja och vraka för att hitta ett som passar just dig. Njut av ett aktivt liv och en frisk hy bara genom att ta en eller några kapslar om dagen. Våra produkter håller hög kvalitet, du kan köpa dem till fri frakt om du kommer upp i en högre summa än 499 kronor.