Snygga Yakuza kläder online | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Yakuza

Det trendiga varumärket Yakuza designar tuff streetwear för både män och kvinnor. Huvudinspirationen kommer från tatueringar vilket medför att du kan hitta riktigt coola mönster på dina Yakuza kläder. Välj och vraka bland många plagg här på Proteinbolaget. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 10 av 10

Senast besökta produkter

Yakuzas tuffa plagg

Färgglada, detaljrika, tuffa och flexibla – Yakuza kläder vill förmedla inspiration relaterade till MMA och fighting. Plaggen kommer med innovativa tryck som passar såväl till avslappnat streetwear som till träningskläder. Jogga i dem, använd dem till gymmet eller kombinera dem i en festlig utstyrsel.

Provocerande och ärliga
Yakuzas kläder kan uppfattas som både provokativa och ärliga på samma gång, vilket ger kollektionerna sin uppenbara karaktär. Yakuza är från början kopplat till Yakuza-kulturen och samurajerna, en kultur som uppstod redan på 1600-talet – idag omtalad som den japanska maffian som står för både en dos upplopp men också för nöjen och sportverksamheter. De flesta medlemmar är kraftigt tatuerade på ett mycket kreativt sätt. Ärlighet blandat med provokation när det är som bäst!

Bli en Yakuza med Proteinbolaget

Vi har tagit in en rad olika plagg som både är snygga och anpassade för din träning. Testa en hoodie med tryck både bak och fram, läckra tights till damer som lyfter och formar, t-shirts och toppar som passar båda könen samt en massa varianter i olika färger – alla med den gemensamma nämnaren att ha speciella och unika tryck, fin kvalitet och möjligheten att röra på dig fritt i dem.

Träningskläder ska enligt vår åsikt både vara trendiga, sköna, utmärkande och framhäva ett budskap för att få dig att sticka ut. Det klarar Yakuza kläderna på ett alldeles utomordentligt sätt! Hitta dem här till det bästa priset.