Köp Smartshake | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Smartshake

Världens smartaste shaker? Är det möjligt att det ens finns en sådan sak? Jo, speciellt om du tittar på Smartshake! Smartshake skapades ur ett behov av att mer praktiskt och smartare kunna förvara kosttillskott, utan att behöva släpa med sig stora förpackningar och massvis av plastpåsar med anpassade portioner. Genom en smart lösning såg då Smartshake dagens ljus, och kom i en mängd olika färger, men en unik design som gjorde de idealiska att ta med sig till träningspasset. Här på Proteinbolaget har du möjlighet att köpa denna smarta och smidiga svenska uppfinning och samtidigt göra din träning betydligt smidigare! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 5 av 5

Senast besökta produkter

Det är något speciellt med människor som upplever ett problem och samtidigt direkt kan hitta lösningen på det problemet. Det är kreativt, smart och intressant att majoriteten av dagens smarta produkter och tjänster är ett resultat av denna lösningsorientering, och Smartshake är verkligen inget undantag. Tack vare människor som Mikael Nilsson, grundaren av Smartshake, kan otroligt många människor få betydligt bättre och smidigare träningsupplevelser när allt finns förpackat i en och samma smarta shaker.

Stor variation och en känsla för design
Den kanske riktigt stora behållningen med dessa smarta shakers från Smartshake, förutom dess praktiskt smidiga användning, är deras utformning och design. De passar perfekt in i den tränande moderna människans övriga gymstil och det gör att man kan känna sig säker på att inte enbart få i sig sitt kosttillskott på ett lätt sätt, utan också att man håller stilen från start till mål. Vi på Proteinbolaget är glada över att vara återförsäljare till denna smidiga produkt, och vi är samtidigt väldigt stolta över att det är en svensk uppfinnare som ligger bakom Smartshake!