Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Finns i lager
93 GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-6%
Paketpris
7 2 x GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-20%
Golden Deals!
9 Aware Nutrition Clear Whey 500 g
Fler varianter
-10%
Paketpris
2 4 x GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
Artikel 7 av 7

Varför ska man välja Clear Whey?

Clear Whey är ett proteinpulver och passar många aktiva individer. Precis som vanliga proteinpulver används Clear Whey för att bygga mer muskler eller användas för att gå ner i vikt. Men vad gör det unikt? Jo, Clear Whey innehåller ofta runt 90-95% protein, vilket är en högre mängd protein än traditonella proteinpulver. Det innebär att man får mer protein per skopa, vilket kan vara bra för dig som vill bygga muskler eller gå ner i vikt. Dessutom är detta protein ultrafiltrerat som säkerställer hög biotillgänglighet, alltså snabbare absorption i kroppen. Eftersom Clear Whey innehåller låga halter av kalorier, fri från fett och kolhydrater passar proteinet därför många olika dieter. Detta oavsett om du har ett strikt kaloriintag eller är medveten om ditt fett- och kolhydratsintag, kan clear whey vassleisolat vara något för dig. Många upplever även magproblem med vanliga proteinpulver som kasein eller vassle, till skillnad från Clear Whey protein som är lätt att smälta och är mer skonsam mot magen.

Vi har skrivit ihop en guide för dig som funderar på att testa Clear Whey. Här har vi samlat alla våra bästa tips och råd om just Clear Whey, samtidigt som vi berättar om hur detta proteinpulver skiljer sig från andra vanliga proteinpulver - sett till näringsinnehåll och proteinhalt. Allt för att underlätta ditt beslut om Clear Whey passar dig eller inte.

Clear Whey som ett innovativt proteinpulver

Clear whey är en ny typ av proteinpulver som skiljer sig markant från traditionella proteinpulver. Istället för den tjocka och krämiga konsistensen hos vanliga shakes, har clear whey en klar och lättdryck konsistens som liknar saft eller sportdryck. Den här unika egenskapen gör clear whey till ett attraktivt alternativ för personer som föredrar en lättare och mer uppfriskande proteindryck, vill undvika den tunga känslan som vissa proteinpulver kan ge eller letar efter ett alternativ med lägre kaloriinnehåll. Clear Whey protein är vattenbaserad, vilket gör att den absorberas snabbt av kroppen. Det gör den idealisk att dricka antingen före eller helst efter träning för att påskynda återhämtning av muskler. 

Hos oss på Proteinbolaget hittar du Clear Whey i många olika goda och uppfriskande smaker. Tropical? Black Currant? Lemon Lime? Eller Peach Passion? Vi har de godaste smakerna. Har du frågor om de proteinpulver med clear whey du hittar bland vårt utbud? Hör av dig till oss genom vår kundservice eller livechatt. Vi hjälper dig mer än gärna till rätt proteintillskott för dig. För att ge dig lite inspiration på vägen har vi skrivit en artikel "Clear Whey bäst i test 2024", här jämför vi fyra av mest populära Clear Whey proteinpulver och korar en vinnare!

Clear Whey protein & proteinpulver billigt på Proteinbolaget

På Proteinbolaget kan du köpa billiga bra Clear Whey proteinpulver på nätet, och du kan räkna med att få mycket kvalitet för pengarna. Vi levererar dina varor snabbt och smidigt. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp, fri retur och 0kr i fakturaavgift för att du ska känna dig trygg med ditt köp hos Proteinbolaget. Vårt sortiment av prisvärda Clear Whey gör det enkelt för dig att hitta något som passar dig, dina mål och dina behov utan att tömma plånboken.

Vanliga frågor om Clear Whey

Vad är Clear Whey?

Clear Whey, även så kallat innovativt proteinpulver, är ett lätt hydrolyserat vassleprotein. Det är utvunnet av färsk mjölk och är fri från fett och socker. Clear Whey, precis som vanligt proteinpulver, genomgår många filtreringsprocesser som gör det väldigt lättdrucket, törstsläckande och inte lika mäktigt som en vanlig proteinshake. Denna typ av proteinpulver påskyndar proteinupptaget i kroppen!

Hur använder man Clear Whey?

För att använda Clear Whey, blandar du helt enkelt en skopa pulver med vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Sedan rör du om eller skakar blandningen tills pulvret är helt upplöst. Du kan konsumera det som ett mellanmål eller efter träning.

Finns det olika smaker av Clear Whey att välja mellan?

Ja, Clear Whey finns i många olika smaker. Du hittar Clear Whey med smak av lemon lime, peach passion, tropical och black currant!

Vilka fördelar har Clear Whey?

Clear Whey erbjuder många av de fördelar som är förknippade med vassleproteinisolat. Det hjälper till att bygga och reparera muskler, ökar mättnadskänslan och är ett enkelt sätt att snabbt få i sig protein efter ett träningspass.