Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Finns i lager
Artikel 3 av 3

Hitta rätt Clear Whey proteinpulver för dig

Clear Whey protein är ett högkvalitativt vassleisolat. Denna typ av proteinpulver kan vara extra värdefullt för dig som går på tävlingsdiet eller behöver ett snabbt upptag av protein i kroppen. Utforska ett brett utbud i olika smaker - och hitta något som passar dina behov och din smak. Tropical? Black Currant? Lemon Lime? Eller Peach Passion? Vi har alla varianter! 

Har du frågor om de clear whey proteinpulver du hittar bland vårt utbud? Hör av dig till oss genom vår kundservice eller livechatt. Vi hjälper dig mer än gärna till rätt proteintillskott för dig!


Vanliga frågor och svar om Clear Whey

Vad är Clear Whey?

Clear Whey, även så kallat innovativt proteinpulver, är ett lätt hydrolyserat vassleprotein. Det är utvunnet av färsk mjölk och är fri från fett och socker. Clear Whey genomgår många filtreringsprocesser som gör det väldigt lättdrucket, törstsläckande och inte lika mäktigt som en vanlig proteinshake. Detta proteinpulver påskyndar proteinupptaget i kroppen!

Hur använder man Clear Whey?

För att använda Clear Whey, blandar du helt enkelt en skopa pulver med vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Sedan rör du om eller skakar blandningen tills pulvret är helt upplöst. Du kan konsumera det som ett mellanmål eller efter träning.

Finns det olika smaker av Clear Whey att välja mellan?

Ja, Clear Whey finns i många olika smaker. Du hittar Clear Whey med smak av lemon lime, peach passion, tropical och black currant!

Vilka fördelar har Clear Whey?

Clear Whey erbjuder många av de fördelar som är förknippade med vassleproteinisolat. Det hjälper till att bygga och reparera muskler, ökar mättnadskänslan och är ett enkelt sätt att snabbt få i sig protein efter ett träningspass.