Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Smak
Fri från
Storlek kosttillskott
Pris
Visa kampanjartiklar
Artikel 10 av 10

Ökar din styrka och spär på prestationen

Hemligheten när man ska bygga muskler är aminosyrorna som skapar proteinkedjorna: BCAA och EAA. Dessa har som huvudsyfte att stärka och öka din prestation så att din träning även syns på utsidan. Just Mutant är framtaget för att ge dig en helt outstanding muskelmassa, därför finns dessa aminosyror i extra hög koncentration.

Baserad på tung forskning

Produkterna i Mutant Nutrition är skapade med noggrann forskning. Flera produkter har sammanställts varav de flesta är utvecklade för att ge dig en extrem muskelmassa baserade på topphemliga experiment. Tillskotten är mycket energitäta och innehåller ingredienser som stimulerar muskelmassan ännu bättre än vanliga gainers.

Dosering

Hos oss på Proteinbolaget kan du köpa Mutant produkter i pulver- och kapselform. De är gjorda för att boosta din muskelpump och är lätta att inta – antingen med vatten eller mjölk. De olika produkterna intas olika så läs på förpackningen när du ska äta/dricka dem och hur du ska anpassa din träning efter dem. Välj varianter med extra C-vitamintillskott för extra immunförsvar, eller köp produkter med L-Glutamine som gynnar matsmältningen.

Vissa av Mutant Nutrition tillskotten kan börjas med halva doseringar för att långsamt bygga upp dig och sedan utöka doseringen till fulla intag.

Det onormala resultatet – inom räckhåll för dig!

Alla Mutant gainers är till för att tillföra ett extremt och näst intill onaturligt resultat. Det lämnar efter sig en osynlig fettdepå på kroppen så att du bara andas muskler. Bli den största, bästa och vackraste på podiet eller i gymsalen med Mutant Nutrition!