Köp Better Bodies kläder | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Better Bodies

Better Bodies vision är att skapa träningskläder för seriösa idrottare i gymmet och i fitnessmiljön, idrottare som förstår att en sund atletisk kropp har gått igenom många timmar av blod, svett och tårar! Atleter som vet och uppskattar känslan av smärta som du måste övervinna för att få resultat. Idrottare som är stolta över att leva Better Bodies livsstil. Hitta dina favoriter hos Proteinbolaget! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 28 av 440

Senast besökta produkter

Ett ledande varumärke för träningskläder

Better Bodies är ett av de ledande varumärkena inom fitness och träningskläder. Better Bodies kläder är designade för att extra bra passa till dig med en aktiv livsstil och som lever för träningen. Alla plagg är av högsta kvalitet och har en snygg, unik design – för både henne och honom.

Träningstights

Rör dig obehindrat med träningstights från Better Bodies. De sitter som en smäck och följer din kropp i minsta kurva.


Toppar

Linnen, t-shirts eller långärmade – vad gillar du att träna i? Oavsett vilken modell hittar du de skönaste topparna till bästa material som andas och tål det mesta.

Byxor

Vid joggning och annan utomhusträning är det skönt med lite varmare byxor eller som överdragsplagg under vinter och höst. Better Bodies byxor finns som sweat pants, joggers, track pants och shorts.

Accessoarer och tillbehör

Vill du klä dig från topp till tå med Better Bodies kläder och kanske även accessoarer som kepsar och träningsredskap? Vi på Proteinbolaget erbjuder hela kitet för att du ska kunna träna hemma eller när lusten faller på. Skrolla igenom vårt sortiment för att bli en riktig Better Bodies-fantast!

Sporta skönare med Better Bodies

Alla Better Bodies kläder är gjorda av slitstarkt, fuktavstötande och behagligt material som får huden att andas när du rör dig. De kan tvättas om och om igen och hålla kvaliteten. Känn hur du utvecklas träningsmässigt i rätt plagg genom att köpa dina favoriter från Better Bodies kläder hos Proteinbolaget!
1  2  3  4  5  6  7  8  ..16  Nästa »