Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Smak
Målsättning
Fri från
Form
Storlek kosttillskott
Pris
Visa kampanjartiklar
-18%
Kampanj
24 NJIE Fruktdryck 1 l NJIE Fruktdryck 1 l
Fler varianter
fr. 14 kr fr. 17 kr
-20%
Kampanj
29 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g
Fler varianter
-48%
6 NJIE ProPud Coffee Shake 203 ml NJIE ProPud Coffee Shake 203 ml
Fler varianter
25 NJIE ProPud 200 g NJIE ProPud 200 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
29 12 x NJIE ProPud 200 g 12 x NJIE ProPud 200 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
19 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g
Fler varianter
Artikel 28 av 37
I NJIEs serie ProPud hittar du proteinbars, proteinpuddingar, proteinmilkshakes och kvargshakes i flera olika smaker. ProPud har blivit storsäljare i allt från matbutiker till gym på grund av sitt välkomponerade innehåll - samtliga produkter är omsorgsfullt utvecklade för att vara funktionella, mättande och himmelskt goda! De kommer dessutom i praktiska förpackningar som enkelt kan tas med överallt, vilket gör ProPud till det perfekta mellanmålet för dig som vill öka ditt proteinintag.

ProPud – goda produkter som hjälper dig att nå dina mål

ProPud står för goda och proteinrika produkter som hjälper dig att uppnå dina träningsmål. Samtliga produkter i sortimentet är proteinrika, fria från tillsatt socker och ger dig en stabil mättnadskänsla och rätt bränsle när du som bäst behöver det. Oavsett vem du är eller hur dina mål ser ut kan ProPuds proteinbars, proteinpuddingar, proteinmilkshakes och kvargshakes hjälpa dig att nå just dina mål!

Köp ProPud med fri frakt över 499 kr

I produktionen av ProPud ställer man höga krav på kvalitet, ursprungsmärkning och miljöhantering. Allt för att försäkra sig om att slutresultatet av produktionsprocessen resulterar i smakrika och hållbara produkter och för den hälsomedvetna, aktiva människan.

Hos oss på Proteinbolaget hittar du ett stort utbud av prisvärda produkter från NJIEs bästsäljande produkter från ProPud. Vi erbjuder ProPud i storpack för dig som vill pressa priset, men du kan även köpa enskilda produkter – perfekt när du är ute efter att hitta just din favoritsmak. Upptäck dina nya favoriter från ProPud redan idag!