Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Pris
-17%
Paketpris
90 24 x Monster Energy 500 ml Mixflak
Mixflak
Fler varianter
-17%
Paketpris
11 24 x Monster Energy 500 ml
Fler varianter
5 Monster Energy 500 ml
Fler varianter
Artikel 22 av 22

Stolt sponsor till olika evenemang

Förutom att bidra med energi och goda smaker till tusentals människor världen över som vill boosta sin träning eller energi, har Monster Energy också valt att sponsra en rad sportevenemang ute i världen – främst inom motorsport.

  • Formel 1
  • Rallycross-VM
  • NASCAR cupserie m.fl.

Monster dryckens olika variationer

Inom Monster dryck hittar du flera serier som finns att köpa som Monster flak eller som separata dryckesburkar om du känner att du försiktigt vill prova dig fram. Loggan av Monster energidryck är det berömda M:et. Originalet är grönt men numera finns också M:et i flera färger beroende på vilken sort du köper.

Originalsmaken innehåller ginseng men finns nu med till exempel espressosmak, mango och blandningar som piggar upp och tillgodoser vitaminbehovet. Monster dryck innehåller en hög halt koffein så om du är känslig bör du inte dricka för mycket av det goda. Du kan välja mellan sockerfri och med tillsatt socker.

Vakna med Monster energidryck

Den uppiggande effekten som Monster Energy har kommer att hjälpa dig hålla dig vaken och alert länge. Ta Monster när du studerar inför en tenta, måste jobba sent eller när du kanske ska på ett gaming-event och hålla dig hyperkoncentrerad. På Proteinbolaget kan du köpa många olika Monster flak av mixade smaker eller din favoritsmak.