Logga in
Historik

Monster Energy

I snart 20 år har amerikanska Monster Energy funnits på marknaden och är flitigt uppskattad energidryck för alltifrån atleter till e-sportutövare. Däremellan är vi många som tycker om att dricka Monster dryck för att tillföra kroppen och sinnena lite extra energi och liv. Köp Monster flak här på Proteinbolaget – i en variant eller flera. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
28
24 x Monster Energy, 500 ml
Fler varianter
28
24 x Monster Energy, 500 ml
Mixflak
Fler varianter
23
24 x Monster Energy, 355 ml
Mixflak
Fler varianter
23
24 x Monster Energy, 355 ml
Mixflak
Fler varianter
20
12 x Monster Espresso, 250 ml
Fler varianter
17
12 x Monster HydroSport, 650 ml
Fler varianter
Artikel 28 av 30

Senast besökta produkter

Stolt sponsor till olika evenemang

Förutom att bidra med energi och goda smaker till tusentals människor världen över som vill boosta sin träning eller energi, har Monster Energy också valt att sponsra en rad sportevenemang ute i världen – främst inom motorsport.

  • Formel 1
  • Rallycross-VM
  • NASCAR cupserie m.fl.

Monster dryckens olika variationer

Inom Monster dryck hittar du flera serier som finns att köpa som Monster flak eller som separata dryckesburkar om du känner att du försiktigt vill prova dig fram. Loggan av Monster energidryck är det berömda M:et. Originalet är grönt men numera finns också M:et i flera färger beroende på vilken sort du köper.

Originalsmaken innehåller ginseng men finns nu med till exempel espressosmak, mango och blandningar som piggar upp och tillgodoser vitaminbehovet. Monster dryck innehåller en hög halt koffein så om du är känslig bör du inte dricka för mycket av det goda. Du kan välja mellan sockerfri och med tillsatt socker.

Vakna med Monster energidryck

Den uppiggande effekten som Monster Energy har kommer att hjälpa dig hålla dig vaken och alert länge. Ta Monster när du studerar inför en tenta, måste jobba sent eller när du kanske ska på ett gaming-event och hålla dig hyperkoncentrerad. På Proteinbolaget kan du köpa många olika Monster flak av mixade smaker eller din favoritsmak.
1  2  Nästa »