Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Smak
Målsättning
Diet
Fri från
Form
Storlek kosttillskott
Pris
Visa kampanjartiklar
Artikel 28 av 33

HealthyCo satsar allt på att kunna erbjuda ekologiskt, organiskt och hälsosamt men utan att skena iväg i pris. HealthyCo har en stor mängd produkter, som kokosolja, jordnötssmör, choklad och juicer och alla är ekologiska och utan det onödiga socker som ingår i många produkter nu för tiden.

De produkter som HealthyCo erbjuder är bland annat Proteinella, sylter, juicer och dessertpuddingar. Den kanske mest berömda produkten är Proteinella som liknar Nutella men innehåller som sagt betydligt mindre socker.

Proteinella

En av HealthyCo’s mest populära produkter är Proteinella, ett nyttig och miljömedvetet alternativ till sockerbomben Nutella. Proteinella är lika gott som pålägg som på pannkakor och gröt. Att minska det dagliga sockerintaget är väldigt viktigt, speciellt för dig som tränar och med HealthyCo och Proteinella får du precis det goda och söta – utan att du utsätter kroppen för socker.

Innehållet i Proteinella är bland annat hasselnötter, kakaosmör, kakaopulver, vasslepulver, solrosolja och lite annat. Om du är nyfiken på att prova det här goda pålägget så kan du köpa det här hos oss på Proteinbolaget. Det är perfekt för dig som vill hålla formen men ändå vill unna dig av livets goda med gott samvete. Samtidigt får du HealthyCos produkter till ett riktigt bra pris.  

Vi har alltid snabba leveranser och dessutom bjuder vi på frakten när du handlar för över 499 kronor!