Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Smak
Diet
Fri från
Pris
Visa kampanjartiklar
3 Vitargo +Electrolyte 1 kg
Fler varianter
0 Vitargo Gel 45 g
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
0 Vitargo Post 2 kg Gainer
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
0 Vitargo Performance bar 65 g
-20%
Lagerrensning
0 Vitargo Protein Bar 65 g
-15%
Lagerrensning
1 Vitargo +Electrolyte 70 g
Fler varianter
-11%
Paketpris
0 25 x Vitargo 323 Energy Bar 80 g
0 Vitargo 323 Energy Bar 80 g
Fler varianter
0 Vitargo Carboloader 75 g
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
0 Vitargo BCAA Race 500 g
Fler varianter
-11%
Paketpris
0 25 x Vitargo Performance bar 65 g
-11%
Paketpris
0 25 x Vitargo Protein Bar 65 g
Artikel 16 av 16
Dessa kolhydrater utgör grunden för alla produkter från Vitargo, vilket gör att du kan känna dig säker på att du får i dig bra, energirik och effektiv näring när du äter produkter från Vitargo!

Vitargo är anpassad speciellt för allt från bodybuilders till elitidrottare. Det de har gemensamt är att deras liv innehåller mycket träning, med många och långa träningspass. Det i sin tur betyder att de behöver ha gott om energi i sina kroppar, och ju bättre den är desto bättre effekt har det på deras prestation. Vitargo är en unik, patenterad kolhydrat som utvecklades av en enda anledning – att ge en effektiv inlagring av lättillgänglig muskelenergi i form av glykogen i kroppen. Av den anledningen är det ett perfekt tillskott för alla som tränar hårt och vill nå maximal potential för varje steg i utvecklingen. Med Vitargo är det möjligt.

Hjälper dig att sikta mot toppen
För det är just det som är hemligheten med Vitargo. Tack vare sin unika uppbyggnad, som inget annat företag lyckats med, så blir varje kolhydrat som du sätter i dig genom Vitargo en effektiv och explosiv krutdurk som bara väntar på att få bli använd. Denna unika karaktär är också kliniskt bevisad, så effekten som Vitargo lovar är inte bara tomma ord, det finns gott om kött på benen som visar att det är ett kraftfullt hjälpmedel för dig som är intresserad av att pressa din kropp till den maximala nivån av din potential! Du hittar Vitargo i en mängd olika varianter här hos oss på Proteinbolaget!