Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Smak
Målsättning
Fri från
Pris
Artikel 9 av 9

Reign Body Fuel

Tillför bränsle till kroppen före eller efter träning med Reigns produkter. Reign Body Fuel tillverkar toppklassiga och riktigt goda energidrycker i härliga smaker – du hittar dem här på Proteinbolaget.

Dryckerna från Reign innehåller en hög mängd koffein, L-arginin och de essentiella aminosyrorna BCAA. De är framtagna för den aktiva livsstilen och för människor som alltid behöver ett extra energitillskott. Varumärket ägs av Monster som också tillverkar energidrycker.

Varför välja Reign?

Vem är Reigns produkter egentligen till för? Jo, Monster har valt att utveckla en mer fitness-anpassad dryck för den som spenderar många och långa timmar på gymmet. När svetten lackar och vikterna blir jobbiga, är det bra att tillföra kroppen lite extra bränsle.

  • Det ger en ordentlig dos på direkten så att din prestationsförmåga skjuter i höjden.
  • Du får fart på proteinsyntesen
  • De förhindrar muskelnedbrytning
  • Fulla med vitamin B12, B3, B6
  • De är sockerfria så du slipper extra kalorier

Med Reign i ryggsäcken har du alltid en energisk vän att använda dig av när du behöver ta i lite mer. Dryckerna passar för alla slags aktiviteter. Det finns också en smak för de flesta att uppskatta. Testa till exempel Sour Apple, Razzle Berry eller Melon Mania.

Uppskattad av elitidrottare i världsklass

Det är ingen tillfällighet att Reigns produkter har blivit en trend bland elitidrottare i olika sporter världen över. Varumärket har dessutom en rad berömda namn som visat upp sig för att stödja företaget bakom produkterna. Bli en användare av Reign du också. Hitta dina favoritsmaker här hos Proteinbolaget. Du får fri frakt när du handlar för 499 kronor eller mer, så köp ett eller flera flak från Reign redan idag.