Köp SSN | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

SSN

Svensk Sport Nutrition grundades i slutet av 2015 med visionen om att skapa marknadens främsta produkter inom hälsokostbranschen. De i ledningen var trötta på hur många aktörer på marknaden i stort sett lurade sina konsumenter genom att fylla ut produkter med icke aktiva ämnen, eller genom att inte deklarera alla ingående ingredienser. 

Svensk Sport Nutrition står för ärlighet och transparens, där konsumenten med säkerhet kan lita på att samtliga produkter innehåller vad de säger sig innehålla, samt att de är fria från doping- & narkotikaklassade ämnen. De tror att denna ärlighet lönar sig i längden, då du som konsument med säkerhet kan lita på Svensk Sport Nutrition som leverantör av hälsokost. 

I deras innovationer baserar de sig på ett hollistiskt tankesätt för att skapa branschledande produkter, vilket genomsyrar allt från smaksättning, design och produktinnehåll. De försöker ständigt förbättra sig i alla avseenden, och lyssnar därför noga på vad kunderna tycker om varumärket och dess produkter.
Samtliga av Svensk Sport Nutritions produkter är givetvis svensktillverkade och producerade i enlighet med GMP och HACCP.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 11 av 11

Senast besökta produkter