Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Målsättning
Diet
Fri från
Smak
Finns i lager
Pris
Kategori
-20%
Lagerrensning
1 WellAware Ärtprotein 500 g Veganprotein
-20%
Lagerrensning
3 WellAware Sport Up 600 g
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
3 WellAware L-Arginine 300 g
-20%
Lagerrensning
0 WellAware Vegansk Omega 3 60 caps
-20%
Lagerrensning
0 WellAware BCAA 400 g
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
2 WellAware Magnesium 210 tabs
-26%
Lagerrensning
1 WellAware Vitamin C 300 g
-20%
Lagerrensning
2 WellAware Super Multivitamin 90 caps
-20%
Lagerrensning
1 WellAware Creatine 250 g
-20%
Lagerrensning
1 WellAware Caffeine 180 tabs
-20%
Lagerrensning
1  WellAware MSM + Vitamin C 100 caps
Artikel 28 av 39
Hos oss hittar du en mängd produkter från Wellaware, fria från artificiella ämnen och alltid med goda och naturliga smaker. Varumärket är särskilt bra, inte bara för den som vill optimera träningen, utan också för att alla produkter är tillverkade i svenska fabriker. Detta minskar avståndet för leverans och är toppen för miljön.


Funktionella kosttillskott från Wellaware

Från Wellaware hittar du produkter som innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter. Några exempel på dessa är bland annat:

  • Gummies – Tuggbara tabletter som är perfekta för alla som har svårt att svälja vanliga tabletter eller bara föredrar ett tuggbart alternativ. Vitaminerna har en god smak och finns för olika syften.

  • Proteinpulver – Oavsett proteinpulver kan det enkelt tillsättas i smoothies med mera, eller kanske göras till en proteindryck ihop med mjölk/växtdryck. Wellaware Veganprotein Blend passar både den som tränar men är även en bra proteinkälla för veganer och vegetarianer.

  • Tabletter och kapslar – Försäkra dig om att du får i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler med bland annat Wellaware Multivitamin och vitamin D3. Eller få bättre matsmältningsförmåga med Wellaware Belly, samt bidra till benstommens normala funktion med Wellaware Nyponkapslar.