Logga in
Historik

Superfruit

Letar du efter det mest kraftfulla som du kan få från naturen, som kan ge dig en rejäl push framåt, både i din träning och i ditt välmående överlag? Då är det Superfruit du ska vända dig till! Superfruit är Nordens ledande varumärke inom just superfruits, naturliga frukter, frön och bär som verkligen har en stor effekt på din kropp. Det är hos Superfruit som du hittar superfruits, superfoods och raw foods – med andra ord så naturligt och hälsosamt som det någonsin kan bli. Här hos oss på Proteinbolaget hittar du mängder av produkter från Superfruit, redo att göra ditt liv mer hälsosamt och fyllt med energi! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
20
Majkampanj
Superfruit Blueberries, 200 g
20
Majkampanj
Superfruit Chaga Powder, 100 g
20
Majkampanj
Superfruit EKO Acai Powder 90 g
20
Majkampanj
Superfruit EKO Chia Seeds, 300 g
Fler varianter
20
Majkampanj
Superfruit EKO Chia Seeds, 750 g
Fler varianter
20
Majkampanj
Superfruit Goji Berries, 160 g
Fler varianter
20
Majkampanj
Superfruit Goji Berries, 450 g
Fler varianter
20
Majkampanj
Superfruit Maca Powder, 200 g
20
Majkampanj
Superfruit Organic Greens Powder
Fler varianter
Artikel 28 av 32

Senast besökta produkter

När vi pratar om Superfruit så pratar vi om det bästa, mest energigivande, produkterna som du kan hitta i växtriket. Allt är naturligt och ekologiskt, så inte enbart innehåller det allt det du behöver och lite till, det är också framställt på ett sätt som är snällt mot djur och natur. Alla fördelar som går att hitta ämnesvis i växtriket kommer du att hitta hos Superfruit, så se till att sätta dig i förarsätet av ditt eget välmående och bli en gladare, hälsosammare och uthålligare människa med hjälp av superprodukterna från Superfruit!

Frukt, bär och frön av högsta kvalité
Det som Superfruit kan erbjuda är omfattande, och du hittar bland annat Acai, Gojibär, Chiafrön, Hampafrön, Incabär, Blåbär, Cacao, Guarana, Tranbär, Spirulina i deras sortiment. Superfruit har sedan 2007 levererat dessa nyttiga och hälsosamma produkter som alltid tar ett avstamp i det som har mest näring och högst kvalité. Dessa produkter passar alla som är ute efter att må bättre, på ett modernt sätt och samtidigt bidra stort till en aktiv livsstil. Det finns inga som helst tillsatser i några av deras produkter, så det här är något som verkligen passar alla, från vegan till köttätare. Här på Proteinbolaget hittar du mängder av produkter från Superfruit, så se till att starta ditt nya, hälsosamma liv redan idag!
1  2  Nästa »