Logga in
Historik

Celsius

Celsius Dryck är en populär produkt att använda sig av och det är lätt att förstå varför. En avgörande aspekt av energidrycker är att de ska fungera, och där kan Celsius verkligen skina. Celsius energidryck har nämligen fått mängder av utmärkelser världen över, där de kanske främsta kommer från CPS Retailer Choice Best New Product Contest och Beverage Innovation Awards, som utsett Celsius till Bästa funktionella dryck. Med andra ord gör du rätt i att prova Celsius, som verkligen levererar resultat. Du hittar mängder av smaker och varianter från Celsius här hos oss på Proteinbolaget! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml
Mixflak
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Citron Lime
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Peach Vibe
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Passionsfrukt
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Crispy Pear
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Cola
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Frozen Berry
Fler varianter
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Hallon/Acai
Fler varianter
Celsius, 355 ml
Fler varianter
Artikel 14 av 14

Senast besökta produkter

Det är en sak att hävda att man, som energidryck, kan lämna stora positiva avtryck på din träning – det är en helt annan sak att faktiskt kunna bevisa det. Celsius energidryck har utsatts för en mängd laboratorietester, där det idag finns hela sex vetenskapliga studier publicerade om Celsius funktioner, både när det gäller i kombination med träning och den effekten den har under en normal vardag. Många vill kunna göra hälsosamma och aktiva val för sin egen hälsas skull, och av den anledningen har användandet av just Celsius ökat enormt.

Billigt och effektivt
Effekten i Celsius energidryck är med andra ord bevisad i många olika tillfällen, vilket gör drycken till ett självklart val för många sportentusiaster världen över. Energidrycken kan stimulera både kropp och sinne så att vi kan prestera bättre i många olika lägen – från träning till framför datorn på jobbet. Du kommer dessutom att hitta Celsius i en mängd olika smaker, vilket gör det lätt för dig att hitta den variant som passar dig och din smak bäst. Vad sägs om Celsius Päron, Celsius Cola, Celsius Lime eller kanske Celsius Vilda Bär? Det finns väldigt mycket att välja på från Celsius energidryck och du hittar dem här hos oss på Proteinbolaget!