Linnex - Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Linnex

Det finns vissa saker som är helt magiska, som till en första anblick kanske inte betyder speciellt mycket, men som i slutändan kan vara det som gör den avgörande skillnaden. Något många drabbas av i samband med träning är muskel- och ledvärk, och det gäller all form av träning. Detta vill vi alla undvika, så att vi ska kunna fortsätta träna som vi vill. Det är då linimentet från Linnex plockas fram. Ett litet, smidigt och anspråkslöst liniment som kan vara skillnaden på om du överhuvudtaget kan fortsätta träningen eller tävlingen. Linnex Linnement Stick används av många världen över av en enkel anledning – det fungerar, och du hittar det här på Proteinbolaget!
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-1824
Linnex Liniment Stick, 50 g
PB-84278
Linnex Värmekräm Liniment, 100 ml
PB-7350
Linnex Värmekräm Liniment, 500 ml
Artikel 1-3 av 3

Du kanske också gillar

Proteinbolaget är stolta återförsäljare av Linnex, just på grund av att vi vet vilken bra effekt det har på muskler och leder. Det gör kroppen mer rörlig, musklerna inte lika hårda och lederna inte lika stela. Med hjälp av Linnex Linnement Stick kan vi på nytt bli oss själva i en tränings- eller tävlingssituation och prestera på den nivå vi vill, utan att behöva bryta. Liniment har den här effekten på våra muskler och leder, och är det något liniment som verkligen gör skäl för namnet så är det Linnex Linnement Stick.

Innan och under träning
Linnex Linnement Stick är bra att använda under träning och tävling, men det är minst lika bra att använda innan. Genom Linnex hjälper du dig själv att förebygga skadorna innan de uppstår, genom att dina muskler och leder redan är flexibla och redo för påfrestning innan du sätter igång. Det finns en anledning till att sjukgymnaster, kiropraktorer och naprapater världen över använder sig av Linnex Linnement Stick – det fungerar och har en väldigt bra effekt på trötta, slitna och stela muskler och leder. Vi på proteinbolaget vill inte vara sämre än att vi kan erbjuda dig det bästa och av den anledningen hittar du Linnex i vårt sortiment!