Köp Linnex - Värmande liniment för stela muskler | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Linnex

Linnex – det värmer! Förebygg skador eller behandla ömma muskler med hjälp av Linnex produkter som sticks och värmekräm. Stryk på där du har ont och känn värmen sprida sig och göra gott på det smärtsamma området. Linnex är ett populärt varumärke som många professionella kiropraktorer och naprapater använder, och här på Proteinbolaget har vi ett fullgott sortiment av läkande produkter. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-1824
Linnex Liniment Stick, 50 g
Linnex
Linnex Liniment Stick, 50 g
149 kr
PB-84278
Linnex Värmekräm Liniment, 100 ml
Fler varianter
Linnex
Linnex Värmekräm Liniment, 100 ml
179 kr
PB-7350
Linnex Värmekräm Liniment, 500 ml
Fler varianter
Linnex
Linnex Värmekräm Liniment, 500 ml
599 kr
Artikel 3 av 3

Senast besökta produkter

Värm upp musklerna med Linnex

Vid träning är det väldigt viktigt med uppvärmning för att inte musklerna ska ta skada och för många små bristningar ska uppstå. Ibland kan dock inte vanlig kroppslig uppvärmning räcka utan du behöver en extra behandling.

Använd Linnex i förebyggande syfte

Många använder värmande liniment eller värmekräm redan när smärtan är igång, men Linnex gör också nytta redan innan ömhet och stelhet uppstår. Genom att stryka på Linnex stift på problemområden du vet kommer att få utstå belastning, kan du med fördel förebygga att bekymmer uppstår i senare skede.

  • Uppvärmningen snabbas på så att du kan börja dina tuffa övningar snabbare
  • Blodcirkulationen kommer igång vilket också är bra i vilande tillstånd
  • Linnex reparerar muskelfibrer efter hård träning
  • Produkterna har även antiinflammatoriska egenskaper


Hur länge består effekten?

En stor fråga som många ställer sig är hur länge Linnex bränner. Effekten brukar kvarstå många timmar efteråt, vilket gynnar dig både under träningspasset och vid återhämtningen efteråt. Detta sporrar dig i din träning eftersom du känner att du får ut mer av den.

Hitta din Linnex produkt hos Proteinbolaget

Här på Proteinbolaget kan du beställa både Linnex sticks, stift och värmekräm och använda den produkt du känner passar dig bäst. Känn hur musklerna slappnar av, värms upp och blir redo för en ny omgång!
Sök