Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 7 av 7

Ett dyrare proteintillskott av hög kvalitet

Eftersom framställningsmetoden och den extremt noggranna filtreringen kostar en del, är hydrolyserat vassleprotein ett dyrare tillskott – dock med mycket hög renhet och kvalitet. Aminosyrorna går direkt till muskelcellerna och startar uppbyggnaden och återhämtningsprocessen.

Intag och tips

Både isolat och hydrolysat är bra att inta strax före träningspasset och gärna det första du gör på morgonen när muskelnedbrytningen är igång. Det ger en bättre återhämtning när du är i vila och bättre prestation när du tränar. Hydrolysat är dessutom lätt att ha i magen och känns inte av så du kan röra på dig hur mycket du vill. Bra att veta är dock att du bör blanda det med vatten och inte mjölk eller juice eftersom du då får i dig andra ämnen som fett och kolhydrater.

Blandningar

Hydrolyserat vassleprotein smakar ofta inte så gott ensamt. Därför är det vanligt att produkter innehåller en blandning av isolat och hydrolysat. Om det består av en blandning är priset också lite lägre vilket många tycker är en fördel. Du får ut i stort sett samma effekt som om du skulle inta enbart hydrolysat. Tänk dock på att om du vill ha det rena proteinet bör du undvika blandningar med vasslekoncentrat eftersom det innehåller fett och laktos i små men dock betydelsefulla mängder.

Hitta kvalitativa vassleproteinhydrolysat hos Proteinbolaget

Hos Proteinbolaget hittar du vassleproteinhydrolysat av bästa kvaliteten från erkända leverantörer. Har du höga krav på proteinpulver är det definitivt hydrolysat du ska välja.