Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Se allt inom Wato
Produkten är optimerad i innehåll för att hjälpa dig återställa vätskebalansen på bästa sätt. Wato passar perfekt i samband med fysisk aktivitet, generell uttorkning eller varmt klimat. För varje såld burk så donerar de dessutom femtio öre oavkortat till att rensa upp världens hav från plast genom The Ocean Cleanup.

Wato skapades för att kunna fylla ett tomrum på marknaden inom funktionell dryck. Den första riktiga sockerfria och kolsyrade vätskeersättningen med eller utan koffein, med målsättningen att kunna erbjuda ett mer välsmakande och läskande alternativ ”on the go” än traditionella brustablettsalternativ. 
Produkten har en noga utvald blandning av ingredienser för att hjälpa dig återställa vätskebalansen på bästa sätt. Wato passar perfekt i samband med fysisk aktivitet, generell uttorkning eller varmt klimat.

Wato är dessutom en del i Clean The Ocean som utvecklar avancerad teknik för att befria världens hav från plast. En fullskalig utplacering av systemet beräknas städa upp 50% av ”the Great Pacific Garbage Patch” vart femte år. 

För varje såld burk Wato som säljs så doneras femtio öre oavkortat till The Ocean Cleanup´s fortsatta arbete att rensa upp världens hav från plast och skräp.