Trocadero läsk | Köp Trocadero Zero | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Trocadero

Törstsläckare eller näringsboost – Trocadero läsk är lika god som den är nyttig. Den är helt fri från socker och kalorier och kan därför njutas av med gott samvete. Köp ett hel pack Trocadero eller styckvis här på Proteinbolaget. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 2 av 2

Senast besökta produkter

God smak av äpple och apelsin

Trocadero läsken var från början känd främst i Norrrland och föddes i början på 50-talet. Drycken blev så omåttligt populär att den har fått namnet “Norrlands nationaldryck”. Fenomenet har sedan spritt sig i hela landet och inte minst till läskedrycksälskande unga och gamla som helst vill undvika tomma kalorier. Nu säljer vi den på Proteinbolaget där den gör succé både för atleter, motionärer och alla andra som vill dricka något gott ibland.

Smaken är en mix av äpple och apelsin och ger en fräsch sommarkänsla året runt.

Bästa alternativet till vanlig läsk

Om du har vana att bälga i dig läsk så finns det många bättre alternativ som både är nyttigare och godare. Trocadero Zero innehåller inget socker och inga kalorier och är alltså skonsammare både mot tänder och kropp. Den svenska klassikern älskas och uppskattas av alla!

Köp Trocadero Zero på Proteinbolaget

Hos oss kan du handla den gula burken av Trocadero läsk till bra priser och i olika kvantiteter. Önskar du testa en gång för att se hur den smakar kan du köpa den enskilda burken, och vill du ha storpack av Trocadero Zero hemma finns ett pack på 24 stycken burkar som räcker länge. Alla burkar innehåller 330 ml läsk och blir en bra portion måltidsdryck eller törstsläckare när helst du önskar.