Köp Rehband | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Rehband

Med över 60 års medicinsk kompitens och erfarenhet, med en fot i medicinsk forskning och den andra i sportvärlden vet Rehband hur man på bästa sätt uppnår sin fulla potential för en aktiv livsstil. Rehbands produkter är utvecklade genom omfattande forskning där man kan förvänta sig allra högsta kvalitet, funktion och design. Med ett eget dedikerat forskningsteam, textilingenjörer och egna europeiska fabriker så utvecklar Rehband marknadsledande produkter för att skapar bättre förutsättningar för alla typer av atleter.

Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom all skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning. Rehband är ett erkänt och uppskattat varumärke bland alla möjliga idrottsutövare på alla möjliga nivåer och i mer än 50 länder runt om i världen och som dessutom sammarbetar med kända organisationer som Internationella tyngdlyftningsförbundet, USA tyngdlyftningsförbund och Norska handbollsförbundet.

Utöver rehabiliteringsfokuserade produkter, inriktar sig även Rehband på att ta fram produkter för att förebygga skador. Genom en innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att prestera på toppen av sin förmåga.

Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
25
Rehband RX Elbow Sleeve 5mm, Camoflage
Fler varianter
25
Rehband RX Knee Sleeve 3 mm, Black Pink
Fler varianter
25
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, Black Pink
Fler varianter
25
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, Grå
Fler varianter
25
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, Lila
Fler varianter
25
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, Röd
Fler varianter
25
Rehband RX Knee Sleeve 7 mm, Camoflage
Fler varianter
25
Rehband RX Knee Sleeve JR 5 mm, Black
Fler varianter
25
Rehband RX Wrist Sleeve 5mm Pair, Black
Fler varianter
Artikel 25 av 25

Senast besökta produkter