Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Färg
Kategori
Pris
Kön
12 Nike Savaleos White Nike Savaleos White
Fler varianter
4 Nike Savaleos Black Nike Savaleos Black
Fler varianter
Artikel 28 av 55
Loading...
Sedan Nike grundades av Phil Knight 1964 har det bara gått framåt. Märket är idag världskänt på marknaden med klassiker som skomodellerna Air Max och Nike Free 5.0. Nike har ett stort sortiment av träningskläder i alla storlekar oavsett kön och hos oss kan du bläddra bland ett urval av dessa till konkurrenskraftiga priser.


Träningskläder från Nike

Träningskläderna från Nike är designade att passa för allt från löprundan till styrkemaskiner som hemmaträningen och yogan. Oavsett träningsform har Nike träningskläderna för dig. Hos Proteinbolaget hittar du allt du behöver till priser du har råd med så att du kan köpa dig ett helt set från Nike med tights, topp, jacka och skor utan att slå ett större hål i plånboken. Glöm inte skaffa dig praktiska accessoarer som gymhandskar, beanie och vattenflaska.

NIKE har ett mål som driver dem att göra allt för att utöka den mänskliga potentialen. De gör det genom att skapa banbrytande sportinnovationer, genom att göra sina produkter mer hållbara, genom att bygga ett kreativt och mångsidigt globalt team och genom att göra en positiv inverkan i samhällen där vi bor och arbetar.

Baserat i Beaverton, Oregon, inkluderar NIKE, Inc. varumärkena Nike, Converse och Jordan.